Міністру інфраструктури заборонили летіти до США: "Хтось в Кабміні вирішив, що, оскільки від Вінниці до Вашингтона 7799 км, то нічого їздити в таку глушину"

Володимиру Омеляну Кабмін не дозволив полетіти на бізнес-форум в США.

Омеляну Кабмін заборонив летіти до США. Фото www.unian.uaЯк повідомляють Патріоти України, про це він заявив на Facebook.

"Сьогодні повинен був полетіти в США ... До українсько-американського бізнес-форуму, який відбудеться в Нью-Йорку 6-7 березня, готувалися три місяці. Крім того, було заплановано близько 20 зустрічей, зокрема, з американським бізнесом, таким як General Electric, Caterpillar. Дуже шкода, що не відбудуться переговори з Tesla і Фондом глобальних інфраструктурних партнерів. Сподіваюся, глави транспортних комітетів в Сенаті і Палаті представників, керівництво міністерств транспорту, фінансів, торгівлі, Держдепартаменту з розумінням поставляться до ситуації ", - пише чиновник.

"Причина скасування поїздки банальна: хтось в Кабміні вирішив, що, оскільки від Вінниці до Вашингтона 7799 км, то нічого їздити в таку глушину, і дозволу на поїздку мені не дали", - зазначив Омелян.

"На жаль з ними, я не поділяю думки, що єдиний порятунок для України - це" інвестори "з Печерських пагорбів, і буду продовжувати роботу над залученням прямих іноземних інвестицій від світових стратегів. Україна може і повинна бути повністю інтегрована в світову економіку, а українцям вистачить розповідати казки про особливий шлях реформ по-українськи, ключовими

Опублікував: Олена Сім
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

ЗС РФ формують ударний кулак для наступу на Харків: В ISW розповіли деталі операції

понеділок, 6 травень 2024, 9:14

Наступ на Харків чи Суми зможе відтягнути українських військових з інших критичніших ділянок фронту. Ворог посилив авіаційні, ракетні та удари дронами по українських північно-східних прикордонних регіонах, зауважили аналітики ISW. За словами українсько...

Народні прикмети на 6 травня: Не мочіть ноги в росі

понеділок, 6 травень 2024, 7:05

Православна церква України 6 травня за новим стилем вшановує пам'ять праведного Йова Багатостраждального, мучеників Парфенія та Калімаха. За старим стилем сьогодні вшановують Георгія Побідоносця, відзначають День ангела Юрія, Георгія та Єгора - всі ці ...