Місія Новинського у Стамбулі провалилася, рішення про Томос вже прийнято, - блогер

За інформацією блогера, в Константинопольському патріархаті дали чітко зрозуміти, що українська автокефальна православна церква буде створена вже в найближчому часі.

Вадим Новинський. Фото:news_hub.dc5m.hce-project.com

Спроба переговорів з Константинопольським Патріархом Варфоломієм радикально-промосковських священиків УПЦ Московського Патріархату на чолі з нардепом від "Опозиційного блоку" Вадимом Новинським провалилася. Про це в своєму блозі повідомляє український блогер Мирослав Олешко, зазначають Патріоти України.

За його словами, делегацію не підтримав митрополит УПЦ МП, а в Константинопольському патріархаті дали чітко зрозуміти, що українська автокефальна православна церква буде створена вже в найближчому часі. Рішення про Томос вже прийнято - тривають процедури, обов'язкові в таких випадках.

За інформацією Мирослава Олешка, не так давно в Єрусалим на переговори літала лідер партії "ВО "Батьківщина" Юлія Тимошенко, яка також переконувала, що питання про створення єдиної православної церкви зараз неактуальне. Заради перемоги на виборах Тимошенко здатна на все - навіть на атаку проти об'єднання українських православних.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

В 47-й ОМБр ЗСУ показали, як їхній дрони-камікадзе влучає у групу російських окупантів (відео)

вівторок, 19 березень 2024, 8:22

Пілот роти ударних БПЛА Strike Drones Company 47-й ОМБр дроном-камікадзе ліквідує групу з трьох російських окупантів. . Відповідне відео опублікував телеграм-канал Бутусов плюс. . Якщо уважно придивитися, на першій секунді відео можна бачити ще трьох...

Народні прикмети на 19 березня. Що треба зробити у день Дарини Брудної, щоб зберегти любов і вірність в родині

вівторок, 19 березень 2024, 7:05

19 березня за новим стилем (1 квітня - за старим) - день пам'яті святих мучеників Хрисанфа і Дарії III століття, які жили в стародавньому Римі. Хрисанф походив із багатої і знатної сім'ї язичників. Батьки дали йому гарну освіту, сам він дуже любив чита...