Місія України - зруйнувати "русский мир"

Нам давно потрібно перестати вважати себе жертвою. І тоді їхній "мір" ми точно доруйнуємо.

Ілюстрація:oleg-leusenko.livejournal.com

"Вважаю правильним підтримати тезу роспропаганди, що Україна - ніяка не жертва війни, а авангард атаки Заходу на московію." Про це пише у своєму Facebook політолог Сергій Таран, інформують Патріоти України.

Так, це ми зараз руйнуємо чужий для нас всіх «рускій мір». Руйнуємо не лише в Україні, а і в самій московії.

Бо це через нашу війну Кремль опиняється у дипломатичній ізоляції, під жорсткими санкціями та пресингом цін на нафту. Це ми, не маючи два роки тому жодної армії, змушуємо московію нести найбільші після Холодної війни людські, економічні, політичні втрати.

Так, це ми можемо бути агресивними, впертими, жорсткими. Бо для нас ця війна - історичний шанс вирішити російське питання на кілька десятків років наперед. Нам важко, але у нас це виходить.

Нам давно потрібно перестати вважати себе жертвою. Інакше ми завжди нею будемо. І їхній «мір» ми точно доруйнуємо.

Ми можемо говорити відкрито - Наша місія не просто повернути територію, отримати транші чи викликати жалість у світу. Наша місія - зруйнувати «русцкій мір». І ми цим пишаємось.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У селі Козачі Лагері на лівобережжі Херсонщини морпіхи встановили прапор України (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 13:55

«Хлопці з 35-ої бригади морської піхоти вручну встановили прапор на водонапірній башті в н.п. Козачі Лагері на лівому березі Херсонщини» – йдеться у коментарі до запису.

Загрожують три роки колонії: В РФ затримали священика за "ікону з Бандерою" (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 13:05

В російському Омську затримали священика Української грекокатолицької церкви. Причиною стало те, що представник духовенства нібито повісив у трапезній "ікони із зображенням Степана Бандери та інших націоналістів", інформують Патріоти України. Як повідо...