"Місцева "вата", побачивши їх, шепоче: "Игиловцы", - волонтер про відчайдухів-бороданів ЗСУ з Авдіїївки

Справжні українці борються за свою українську землю.

"Із справжніми патріотами - з бійцями Української Добровольчої Арміїї - в Авдіїївці." - пише у своєму Fаcebook волонтер Борис Пенчук, зазначають Патріоти України, продовжуючи:

Вони і є - справжні бійці за незалежність України. Вони і є - справжні ГЕРОЇ. Героям - СЛАВА!

Чомусь місцева вата, побачивши їх на вулицях міста, починає ховатися і тихо шепотіти: "Игиловцы. Уже сюда свой мусульманский мир тянут..."

Пояснюю : вони - істинні українці, народжені ТУТ, і б'ються вони за свою - за НАШУ українську землю." - написав волонтер.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Затримання заступника Шойгу – це негативний сигнал для нас, - Вадим Денисенко

четвер, 25 квітень 2024, 0:30

"Затримання заступника Шойгу. Чому це негативний сигнал для нас", - пише політолог Вадим Денисенко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:. "1. Затримання такого рівня не могло бути проведене без погодження з ...

"Стоило мне лишь один раз вы*бать овцу… ": Іван Яковина дотепно пояснив, ким став Путін для Єльцина

четвер, 25 квітень 2024, 0:15

"Ельцин много всего хорошего хотел сделать, а в начале своего срока даже кое-что сделал. Но запомнится он тем, что буквально за руку привел Путина в свой кабинет и посадил его на трон", - пише російський опозиційний журналіст Іван Яковина на своїй стор...