Кладовище військової техніки: У мережі показали свіжі фото позиції ЗСУ під Донецьком

Справа зруйнований Донецький аеропорт, попереду - розбитий снарядами асфальт і погнуте залізо, яке раніше було парканом на узбіччі автотраси.

Поряд із шахтою "Бутівка". Фото: соцмережі.

У мережі опублікували фото "кладовища" військової техніки поблизу окупованого Донецька. Про це повідомляє прес-служба організації "Повернись живим", передають Патріоти України.

У самих "гарячих" точках Донбасу, де велися жорстокі бої, залишилася військова техніка. Вона вже не придатна для використання, в неї потрапили снаряди, техніка була під обстрілами.

Волонтери розповіли, як зараз виглядає дорога, яка з'єднує Авдіївку і шахту "Бутівка". Там вже 5 років не їздять цивільні машини. Справа зруйнований Донецький аеропорт, попереду - розбитий снарядами асфальт і погнуте залізо, яке раніше було парканом на узбіччі автотраси.

"Про те, що колись це було шахтою, нагадують лише гори іржавого заліза, зрешечений ворожими осколками вентиляційний ствол і розбита шахтарська каска, яка лежить під ногами. Реалії" Бутівки "- розбиті кілька років тому машини, міна ОЗМ, яку обходять стороною, поки її не знешкодив сапер, і стійкий запах від буржуйок, які військові розмістили серед напівзруйнованих стін. І немає уцілілих дерев - всі гілки посічені осколками", - йдеться в повідомленні.

Український футболіст потрапив у расистський скандал у Франції

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:43

Півзахисник Бордо Данило Ігнатенко запам’ятався скандалом у домашньому матчі 24-го туру французької Ліги 2, у якому його клуб переміг Дюнкерк з рахунком 2:0, передають Патріоти України. Як пише L’Equipe, у цьому поєдинку українець нібито обізвав футбол...

Мати загиблого пілота Степана Тарабалки стала військовою капеланкою

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:30

Мати загиблого українського пілота, Героя України Степана Тарабалки Наталія долучилася до корпусу військових капеланів. Звернення жінки опублікував керівник корпусу Олександр Казаков у п’ятницю, 26 квітня, передають Патріоти України. «Після загибелі си...