"Намагається спіймати кулі": Бійці розповіли про "собаку-воєваку" на позиціях під Авдіївкою (фото)

Спанієль Лінда не боїться обстрілів і заходить на позицію разом з господарем вже другу ротацію.

Спанієль Лінда не боїться обстрілів. Фото: соцмережі.

У зоні ООС на позиціях бійців 93-й бригади на передовій Донбасу живе собака, яка стала вже своєрідним символом бригади. Про це йдеться в повідомленні прес-служби 93-ї окремої механізованої бригади, передають Патріоти України.

У повідомленні військові зазначають, що на позиції «Зеніт», розташованій поруч з прифронтовою Авдіївкою, живе «собака-воєвака». Бійці зазначають, що спанієль Лінда не боїться обстрілів і заходить на позицію разом з господарем вже другу ротацію.
Крім того, в бригаді додали: «А ще намагається зловити кулі, коли бачить, що хтось стріляє. Сподіваємося, у неї це не вийде».

Екстренер "Чорноморця" спрогнозував, чи зможуть українці вибачити Тимощуку зраду

субота, 4 травень 2024, 14:04

Колишній головний тренер Кривбаса, Чорноморця та Маріуполя Олександр Бабич висловився щодо Анатолія Тимощука, який залишився в країні-агресора після початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну. В інтерв'ю "Українському футболу" наставник заявив...

Прийшли "заступитися" за товаришів: На Закарпатті суперечка між ромами й працівниками ТЦК переросла у стрілянину (відео)

субота, 4 травень 2024, 13:28

На Закарпатті сталася стрілянина біля Територіального центру комплектування та соціальної підтримки (ТЦК) в місті Виноградів. Про це повідомила місцева поліція, передають Патріоти України. Правоохоронці розслідують кримінальне провадження за фактом кон...