З архіву ПУ. "Смачно горит БМП с разлетающимися снарядами": У мережі показали черговий влучний удар по окупантах на Донбасі (відео)

Вогонь вівся по укріпленнях бойовиків, де знаходилися найманці так званої "Російської визвольної армії".

Черговий влучний удар по окупантах. Фото: скріншот з відео.

У мережі показали потужний удар по позиціях російських найманців на Донбас влітку 2018 рокуі. Відео було опубліковано на сайті YouTube, передають Патріоти України.

У відеоролику зображений мінометний обстріл позицій бойовиків, який був знятий за допомогою безпілотних літальних апаратів. Судячи по одному з фрагментів відео, українським військовим вдалося підбити бронетехніку російських найманців.

У мережі зазначають, що вогонь вівся по укріпленнях бойовиків, де знаходилися найманці так званої "Російської визвольної армії". "Відео влучання по позиціям РОА з відео про УДА. Принаймні три випадки. В одному смачно горить БМП, з якого розлітаються снаряди", - йдеться в повідомленні.

"Послідовно знищується велика російська культура": Герой України Резнікович розповів, чому він втік з України

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:20

Ексгенеральний директор-художній керівник Національного академічного драматичного театру імені Лесі Українки, Герой України Михайло Резнікович, який виїхав з України після початку повномасштабного вторгнення, дав інтерв'ю пропагандистському YouTube кан...

"Завдяки ним весь патріотизм вивітрився": Ексфутболіст газпромівського клубу несподівано наїхав на владу Росії

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:08

Роман Широков, колишній футболіст пітерського Зеніта, спонсором якого є Газпром, заявив, що влада Росії в останні роки посприяла відсутності футбольного патріотизму у РФ. Широков заявив, що саме тому після кар'єри у Зеніті він спокійно грав за принципо...