Мюнхен вдруге в історії став роковим містом для режиму Путіна, - Портніков

Колись президент РФ своєю знаменитою промовою у цьому місті поставив хрест на інтеграції своєї країни у цивілізований світ.

Володимир Путін у Мюнхені у 2007 році. Фото: russianla.com.

Нинішня конференція може стати одним з кроків по демонтажу путінського режиму в Росії. Про це український журналіст і політичний аналітик Віталій Портніков написав в «Фейсбуці», передають Патріоти України.

«Мюнхен символичен еще и тем, что когда-то именно здесь Владимир Путин произнес свою знаменитую речь, которая поставила крест на интеграции России в цивилизованный мир, а также показала, что эта страна станет агрессором-шантажистом. Возможно, нынешняя конференция станет одним из шагов по демонтажу путинского режима в России и установлению мира хотя бы в Европе», - написав журналіст.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 6 травня: Не мочіть ноги в росі

понеділок, 6 травень 2024, 7:05

Православна церква України 6 травня за новим стилем вшановує пам'ять праведного Йова Багатостраждального, мучеників Парфенія та Калімаха. За старим стилем сьогодні вшановують Георгія Побідоносця, відзначають День ангела Юрія, Георгія та Єгора - всі ці ...

Огляд "турбуючих" напрямків: Суми, Харьків... - Костянтин Машовець

понеділок, 6 травень 2024, 4:15

1. На даний момент, діюче на цьому напрямку угрупування військ противника (УВ) "Север" продовжує процес свого оперативного розгортання (він ще не завершенний). . Але, загалом, багатьох це турбує. Особливо, у контексті, так званого, "великого літнього ...