З архіву ПУ. Крах режиму Путіна: Астролог розповів, коли в Росії влаштують "королівський переворот"

По дійсному зодіаку російського президента немає передумов до усунення його від влади до кінця поточного десятиліття.

Путін змінив дату свого народження у документах. Ілюстрація: Факти.

В кінці 2020 року - початку 2021 року в Російській Федерації може статися переворот, в результаті якого нинішній господар Кремля Володимир Путін втратить владу. До цього часу ніяких передумов до повалення Путіна немає. Такий прогноз зробив міжнародний астролог вищої категорії, астрополіттехнолог Влад Росс, передають Патріоти України.

За його словами, як і будь-який співробітник спецслужб, Володимир Путін свого часу змінив офіційну дату народження - з 7 жовтня 1950 на 7 жовтня 1952 року. «Гороскоп по істинній даті народження Путіна, коли Місяць в царському Льві, говорить про повну непередбачуваність в діях людини», - стверджує астрополіттехнолог.

Влад Росс зазначає, що по дійсному зодіаку Путіна немає передумов до усунення його від влади до кінця поточного десятиліття. «Але в кінці 2020-го - початку 2021-го може статися великий "королівський" переворот, як це часто і буває в Росії», - зазначив він і додав, що всі серйозні зміни в Росії пов'язані з переворотами і зміною влади.
Джерело: Факты
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...