З архіву ПУ. Не найближчим часом: Астролог розповів, коли закінчиться війна на Донбасі

Остаточно Україна вирветься з проблем і в країні почнеться економічне зростання, якому сприятимуть фінансові вливання, тільки з 2021 року, наголосив експерт.

Війна на Донбасі не закінчиться найближчим часом. Ілюстрація:espreso.tv

Для закінчення військових дій на Донбасі поки не помітно передумов, а тому немає підстав вважати, що війна закінчиться найближчим часом. Таку думку висловив міжнародний астролог вищої категорії, астрополіттехнолог Влад Росс, передають Патріоти України.

"До 2020 року я не бачу, щоб в цьому питанні щось сильно змінилося. За моїм прогнозом, до 2020 року війна на Донбасі не закінчиться", - пророкує астролог.

У той же час Росс очікує позитивних змін в Україні, які можливі з кінця 2019 року. "Остаточно Україна вирветься з проблем і в країні почнеться економічне зростання, якому сприятимуть фінансові вливання, тільки з 2021 року. З цього часу в нашу країну підуть інвестиції. Це буде пов'язано якраз із закінченням військових дій. Адже ніхто не хоче інвестувати в країну, в якій йде війна", - пояснив автор прогнозу.

Джерело: Факты
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Прийшли за цукерками на кладовище: Російські підлітки розгромили могили загиблих в Україні окупантів

неділя, 28 квітень 2024, 19:19

У російському Кузбасі (Сибір) троє підлітків розгромили надгробні портрети загиблих в Україні окупантів. Через це на школярів порушили кримінальну справу. Про це повідомляють російські ЗМІ, посилаючись на ГУ МВС у Кемеровській області, передають Патріо...

В окупантів було багато вбитих та поранених: Радник мера Маріуполя розповів цікаві подробиці щодо удару по базі в селищі Бабах-Тарама

неділя, 28 квітень 2024, 18:42

У ніч на 24 квітня атакували базу окупантів у селищі Бабах-Тарама за 40 км від окупованого Маріуполя. Приліт збігся в часі з повідомленнями у західних ЗМІ, що цього дня українці вперше використали далекобійні ATACMS. Радник міського голови Маріуполя Пе...