"Мне бы в небо": У Жулянах затримали росіянина, якого шукав Інтерпол

Чоловіка розшукували правоохоронні органи Росії за шахрайство в особливо великих розмірах.

Фото: censor.net.Прикордонники Окремого контрольно-пропускного пункту пропуску "Київ" у пункті пропуску "Жуляни" затримали громадянина Росії, який перебував у міжнародному розшуку, повідомляють Патріоти України з посиланням на сайт Державної прикордонної служби.

Під час оформлення пасажирів, рейсу «Барселона-Київ», на росіянина спрацювала база даних Інтерполу. Чоловіка 1970 року народження розшукували правоохоронні органи Росії за шахрайство в особливо великих розмірах.

По даному факту поінформовано чергового Укрбюро Інтерполу в місті Київ. Громадянина передано співробітникам Національної поліції.

Відмітимо, що після підключення пунктів пропуску до баз даних Інтерполу співробітники Державної прикордонної служби України майже щоденно виявляють на кордоні правопорушників, документи та транспортні засоби, які перебувають у міжнародному розшуку. Загалом з початку року прикордонники реалізували вже майже 2600 спрацювань відповідної бази даних, при цьому виявлено понад 1800 порушників закону та більше 180 викрадених транспортних засобів.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Ви вчинили не як чоловік": Влад Міцкевич показав нове фото з Олею Поляковою і розповів про їхні "стосунки", підписники відреагували

вівторок, 16 квітень 2024, 13:31

Ексучасник МастерШеф Влад Міцкевич, який раніше опублікував особисті фото зі співачкою Олею Поляковою і натякнув, що між ними був роман, поділився новими подробицями їхніх «стосунків». У новому відео, опублікованому в TikTok, Міцкевич повідомив, що вон...

Суттєві вигоди обом країнам, це небезпечно: Військова співпраця між Москвою та Тегераном вийшла на новий рівень - ЗМІ

вівторок, 16 квітень 2024, 13:16

Росія збирається передати Ірану сучасних винищувачів та засоби протиповітряної оборони для захисту від ударів Ізраїлю та США. Військова співпраця між Москвою та Тегераном вийшла на новий рівень. Про це пише The Washington Post, передають Патріоти Украї...