"Моя сестра каже, що я інопланетянин": 9-річний хлопчик спробував влаштуватися на роботу в NASA

Маленький американець Джек Девіс відгукнувся на оголошення про заміщення вакантної посади в Національному управлінні з аеронавтики і освоєння космічного простору (NASA).

Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на телеканал Fox News.

Так, NASA опублікувало оголошення про пошук фахівця в галузі попередження біологічного і органічного зараження на борту космічних кораблів або станцій. Заробітна плата пропонується від $ 124,4 тис. до $ 187 тис. на рік.

"Мене звуть Джек Девіс, і я хотів би подати заявку на роботу фахівця планетарного захисту, - написав четвертокласник в листі. - Мені всього лише дев'ять років, але думаю, що готовий до такої роботи. Одна з причин полягає в тому, що моя сестра каже, що я інопланетянин, і я бачив майже всі фільми про космос і інопланетян... Я також подивився шоу героїв "Марвела" і сподіваюся подивитися картину "Люди в чорному". Я хороший в відеоіграх. Я молодий, тому легко зможу навчитися мислити, як інопланетяни".

Варто зазначити, що в NASA вважають за необхідне відповісти на лист юного американця. Так, директор департаменту планетарних наук NASA Девід Грін написав відповідь: "Ми постійно шукаємо перспективних вчених і інженерів, тому я сподіваюся, що ти будеш старанно вчитися в школі. Ми сподіваємося в один прекрасний день зустрітися з тобою в NASA".

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Польща пробила дно! Ракеті РФ дозволили поцілити в Україну. Нова заява сусідів просто здивувала - Снєгирьов

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:15

Варшава заявила, що 24 березня сталося порушення повітряного простору Польщі однією з ракет, запущених Росією. За даними польських військових, об’єкт увійшов у польський простір поблизу Осердова (Люблінське воєводство) і пробув там 39 секунд. Це вже не...

Народні прикмети на 29 березня: Печіть граків з тіста. Що варто зробити для благополуччя в родині

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:05

Православна церква України 29 березня за новим стилем вшановує пам'ять мученика Марка Арефусійського, преподобного Іона Пустельника і святого Євстахія Віфінійського. За старим стилем у цей день згадують мученика Савіна. . 29 березня наші предки шанув...