"Молода команда" повертається: Береза проілюстрував, як довірена особа Кличка затягує навколо мера Києва зашморг з людей Черновецького (інфографіка)

За даними Берези, сьогодні Столар обклав Кличко «своїми людьми», фактично позбавивши київського градоначальника реальних важелів влади.

Віталій Кличко. Фото: www.ednist.info.

Більшість людей з сьогоднішнього найближчого оточення столичного градоначальника Віталія Кличка знаходяться під впливом підприємця і політика Вадима Столара. Цьому питанню нардеп Борислав Береза присвятив пост в Facebook, передають Патріоти України.

Самого ж Столара, згідно з текстом повідомлення, парламентарій тісно пов'язує з колишнім мером Києва Леонідом Черновецьким. За словами Берези, сьогодні в Києві відбувається «реванш команди Черновецького або ж старі порядки по-новому». За даними Берези, сьогодні Столар обклав Кличко «своїми людьми», фактично позбавивши київського градоначальника реальних важелів влади. Так, до людей Столара-Черновецького Береза відніс наступних чиновників:

- Геннадій Пліс, перший заступник голови КМДА, заміщає Кличко під час його відсутності, фактично виконує обов'язки мера.

- Павло Пантелєєв, заступник голови КМДА, курирує київські ринки, Київенергохолдинг, Київводоканал, Київгаз.

- Олена Марченко, Департамент з питань державного архітектурного будівельного контролю. Контроль за будівельною сферою і видачею дозволів.

- Максим Кузьменко, Департамент промисловості та розвитку підприємництва. Курирує промислові підприємства столиці.

- Павло Мархайчук, Департамент внутрішнього фінансового контролю та аудиту. Проводить розслідування і перевірки комунальних підприємств і департаментів КМДА з метою встановлення контролю за керівниками цих підрозділів.

- Олексій Поліщук, Департамент земельних ресурсів. Узгодження рішень на відводи землі, на операції з землею.

- Олексій Козловський, Департамент транспортної інфраструктури. Курирує Київпастранс, метро, ремонт доріг, торгівлю в підземних переходах, парковки.

- Андрій Гудзь, Департамент комунальної власності. Контроль за всіма комунальними підприємствами та їх власністю.

- Юрій Тацій, Департамент містобудування та архітектури. Контроль за МАФами, оборудки із землею, погодження дозволів на будівництво і розміщення реклами.

- Олександр Спасибко, заступник голови КМДА. Контроль за будівельною сферою.

- Наталя Приходько, патронатна служба мера Києва. Через неї проходить вся пошта мера, всі його розпорядження, доручення, кадрові призначення.

Багато із зазначених в «списку Берези» людей дійсно працювали ще при Леоніді Черновецькому. Однак ряд перерахованих народним депутатом клерків з адміністрації Кличко прийшли на роботу в мерію вже за часів Кличка.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Бандерівський більярд: Удар по Джанкою показав, що ЗСУ перейшли до витонченої стратегії ракетних ударів

субота, 20 квітень 2024, 2:35

Проект "Схеми" видання "Радіо Свобода" оприлюднив супутникові знімки аеродрому в тимчасово окупованому Джанкої, перші після "бавовни" в ніч на 17 квітня 2024 року. Як випливає із цих знімків, станом на 19 квітня 2024 року російські окупанти прибрали з ...

Падіння "Техаса": Російські окупанти викрали та зґвалтували свого ж пропагандиста. Після того як розгорівся скандал - ліквідували

субота, 20 квітень 2024, 1:45

Російські окупанти викрали і зґвалтували прокремлівського пропагандиста зі США Рассела Бентлі на прізвисько Техас. Про це у своєму Telegram-каналі переповів український журналіст Юрій Бутусов, посилаючись на звернення дружини американця Людмили. За її ...