Несподіване загострення: Кличко потрапив до лікарні в Європі

Мер Києва був доставлений зі швейцарського Давоса, де закінчився економічний форум, в австрійську клініку на обстеження.
Віталій Кличко. Фото: LIGA.net.

Мер Києва Віталій Кличко знаходиться на обстеженні в австрійській клініці в місті Санкт-Йоганн-ін-Тіроль. Про це повідомила прес-секретар Оксана Зінов'єва, передають Патріоти України.

Як зазначається, 26 січня мер Києва Віталій Кличко був доставлений зі швейцарського Давоса, де закінчився економічний форум, в австрійську клініку на обстеження. "Віталій Кличко проходить обстеження і реабілітацію в Австрії. У нього загострення наслідків старої травми спини", - сказала прес-секретар.

Вона додала, що травма не пов'язана з прогулянкою на лижах. "Деталі мені не відомі. Хірургічних втручань не було", - сказала вона. Крім того, прес-секретар не повідомив про дату повернення мера до своїх обов'язків міського голови. При цьому додала, що в зв'язку з тим, що сталося, мер відклав робочий візит в Осло.

Нагадаємо, Кличко отримав травму спини в 2007 році, коли готувався до бою з американцем Джамілом МакКлайном в Мюнхені. За словами самого Кличка, травма виникла під час розминки. Бій з Макклайном був відкладений, а українець переніс операцію.

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...

9 з 10 солдат на передовій мають проблеми з ігроманією, - нардеп Гончаренко

четвер, 28 березень 2024, 20:41

Військові звертають увагу на появу нової проблеми - епідемії ігроманії, зокрема, в лавах ЗСУ на передовій. Про цю проблему пишуть в соцмережах, передають Патріоти України. Як зазначив народний депутат Олексій Гончаренко, це не просто проблема: 9 з 10 с...