"Молоді республіки" самі прийдуть здаватися Україні - волонтер

Масштабна військова ескалація з боку бойовиків малоймовірна, переконаний Віталій Дейнега.

Віталій Дейнега. Фото:hromadskeradio.org

Росія потребує зняття санкцій, які просто її вбивають, отже масштабної військової ескалації на Донбасі очікувати не слід, а так звані "ДНР" і "ЛНР" самі прийдуть здаватися. Про це говорить координатор громадянської ініціативи "Вернись живим" Віталій Дейнега, інформують Патріоти України.

"Росія зараз молиться, щоб з неї зняли санкції. І ми можемо імітувати "мінський процес" і чекати поки всі ці "ДНР" і "ЛНР" засохнуть настільки, що ми їх просто там за три дні захопимо, що вони самі до нас прийдуть здаватися", - сказав Дейнега в інтерв'ю одному з українських телеканалів.

За словами Дейнеги, на сьогоднішній день обстріли в зоні АТО носять одиничний характер, як, наприклад, в Зайцевому або Комінтерновому. Втім, масштабна військова ескалація з боку бойовиків малоймовірна, переконаний волонтер.

"Мінський процес я пропоную людям не брати близько до серця - спокійно дивитися, підтримувати армію, чекати кілька років, поки ми будемо звільняти Донбас", - підкреслив Віталій Дейнега.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...