​Морпіхи ЗСУ потрапили в засідку на території підконтрольній росіянам, є загиблі та поранені

Мова йде про бійців 73-го морського Центру спеціальних операцій, які виконували завдання в глибокому тилу ворога. Завдяки злагодженим діям вдалося уникнути великих втрат. Ворог дорого заплатив за кров наших героїв...

Спецпризначенці ВМС ЗСУ 4 березня зазнали бойових втрат: двоє загиблих бійців 73-го морського Центру спеціальних операцій, декількох поранено. Таку новину у соцмережі повідомила волонтер Лілія Українська, передають Патріоти України.

«Котики ... Я завжди так називаю морський спецназ 73 морського центру спеціального призначення. Вони виконують роботу глибоко в тилу ворога. Сьогодні вранці, повертаючись із завдання група потрапила в засідку. Вогневої контакт. 2-200 Саша і Юра... Тіла вдалося забрати. На допомогу прийшла група вогневої підтримки, яка прикривала вихід. По ним бойовики відкрили вогонь з ПТУР», - розповіла волонтер.

Інші члени групи були відкинуті на деяку відстань ударною хвилею від обстрілу. Ці хлопці в цілому в порядку, відбулись контузією або головним болем. Від госпіталізації бійці відмовилися - їх відправили відпочивати в табір.

Українська стверджує, що група в умовах бою в засідці спрацювала злагоджено, завдяки чому вдалося уникнути великих втрат. У той же час з радіоперехоплення спецназівці дізналися, що бойовики зазнали значно більших втрат - 30 загиблих.

«У морпіхів за сьогоднішню ніч 3-300», - повідомила волонтер. Наразі відомо, що одним з двох загиблих героїв став цивільний високопосадовець, котрий добровольцем та рядовим пішов на фронт.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Замість сина - футляр від ордена: Як в Барнаулі "подякували" матері ліквідованого окупанта (фото)

середа, 24 квітень 2024, 11:59

В російському Барнаулі матері загиблого росіянина вручили футляр без ордена. У військоматі заявили, що орден був вручений під час поховання, якого не могло бути через відсутність тіла. Про це пишуть в російських соцмережах, передають Патріоти України. ...

Протягом кількох крайніх діб почала загострюватись ситуація на Краматорському та Покровському операційних напрямках, й явно не на користь ЗСУ, - Костянтин Машовець

середа, 24 квітень 2024, 9:32

1. Почнемо з Краматорського... Очевидно, командування угрупування військ (УВ) противника "Юг", на напрямку докладання своїх основних зусиль, а це зараз - м.Часів Яр та прилеглі райони, прагне вже найближчим часом добитися більш-менш значних успіхів. На...