Мосійчук намагався виправдатися перед радикальним електоратом, чому ляшковці не голосували за відставку Авакова

Іронія ситуації полягає в тому, що фракцію Олега Ляшка давно вважають негласними союзниками Банкової. Чи дійсно Порошенко прагнув посунути Авакова, зібравши "аж" три десятки голосів? Це ж не серйозно.

Ігор Мосійчук. Фото:Факти - ICTV

Навіть якби Верховна Рада проголосувала за відставку міністра внутрішніх справ Арсена Авакова, результати можна було б скасувати через будь-який суд. Про це заявив народний депутат Верховної Ради від Радикальної партії Ігор Мосійчук у Facebook, передають Патріоти України.

"Крісло під міністром МВС Арсеном Аваковим хиталося від його сміху. Міністр реготав над олігархом, опоблоківцем Сергієм Льовочкіним, чия ручна собачка Сергій Каплін зареєструвала абсолютно юридично безграмотну постанову про звільнення міністра", – написав він.

Нардеп додав, що депутати не підтримали відставки Авакова, зокрема, через побоювання, що це посилить контроль президента України Петра Порошенка над силовими відомствами.

"Дуже багато народних депутатів не голосували за відставку Авакова, бо не хочуть допустити зосередження впливу на всі силові міністерства та відомства в одних руках – у руках президента Порошенка", – підсумував він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Обдиралівка з електроосвітленням

субота, 18 травень 2024, 7:49

Відверто з болем. Якби мене хтось запитав, як життя-буття цієї весняної воєнної пори у центрі столиці, де мешкаю вже понад тридцять літ, то я би на це питання відповів словами героїв відеосюжетного анекдоту про хлопчика і його розважливого кота. Там м...

Заяви Кремля про взяття ЗСУ в "котел" у Часовому Яру – ІПСО на тлі візиту путіна в Китай

субота, 18 травень 2024, 7:15

Росіяни дійсно мають просування на Донеччині й Харківщині, але їхні заяви про успіхи – перебільшені. Російський диктатор володимир путін перебуває з візитом у КНР. За словами кремлівського речника Пєскова, він обов'язково обговорюватиме війну в Україні...