Моська і слон: Олександр Коваленко оцінив шанси Росії у разі прямого протистояння зі США

Порівняння генерал-полковника ФСБ, екс-голови Адміністрації президента РФ та екс-міністра оборони Сергія Іванова в повній мірі відображає співвідношення сил.

Війна США проти РФ буде швидкою та кривавою. Ілюстрація: соцмережі.

Блогер Олександр Коваленко проаналізував останні заяви Російської Федерації та Сполучених штатів Америки і зробив невтішні для Москви прогнози. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на допис експерта в "Фейсбуці".

Так, дві останні заяви з Кремля – про відмову від утилізації плутонію та про погрозу збивати всі невпізнані літаючі об’єкти в небі над Сирією явно свідчать про спроби Росії погрожувати колективному Заходу. І, можна було б подумати, що в цьому «протистоянні» Росія перемогла і всіх залякала своєю непередбачуваністю, якби не одна маленька деталь.

Поки продовжувалась кремлівська істерика, начальник штабу Армії США Марк Міллі, його замісник генерал-лейтенант Джозеф Андерсон, а також генерал-майор Вільям Хікс на щорічній конференції Асоціації Армії Сполучених штатів оголосили прогноз, що майбутня війна проти Росії та Китаю буде швидкою та кривавою. При чому, в тому, що вона відбудеться, ніхто не сумнівається. Як наголошує блогер, у такі моменти починаєш розуміти, що американці, які все будують на основі довгострокового планування, вже давно розробили найбільш оптимальний і вигідний для себе план збройного протистояння як з Росією, так і з російсько-китайським союзом. І він явно не на користь Кремля.

"З іншого боку, наразі вся войовничість Росії вичерпується словами: коли американці розбомбили військову базу в районі Дейр ез-Зор, де, імовірно, загинули троє російських військових інструкторів, Москва обмежилась лише гучними обіцянками. А на щось більше ця псевдо «наддержава» у протистоянні зі справжньою наддержавою не здатна", - підсумовує блогер.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 29 квітня: Побажайте сьогодні щось хороше близькій людині та уникайте конфліктів у родині

понеділок, 29 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 29 квітня за новим стилем вшановує пам'ять дев'яти Кизицьких мучеників і мученика Іоанна Валаха. За старим стилем у свято сьогодні вшановують мучениць-сестер Агапію, Хіонію та Ірину. Селяни присвячували це свято роботі на діл...

Точаться запеклі бої: Окупанти можуть взяти Часів Яр у лещата, на фронті серйозні загрози, - експерти

понеділок, 29 квітень 2024, 5:58

Аналітики Інституту вивчення війни повідомили, що російські сили продовжують наступальні операції в районі Часового Яру Донецької області. Ворог може спробувати обійти місто й створити умови для оперативного оточення, передають Патріоти України. У ново...