"Моторола согласно этому закону - преступник?" - Макаревич звернувся до юристів щодо діяльності терориста на Донбасі

Культовий музикант зацікавився питанням, чи існує в РФ закон, згідно з яким громадянам РФ забороняється брати участь у бойових діях за межами країни.

Андрій Макаревич. Фото:РИА Новости

Відомий музикант, співак, поет, композитор Андрій Макаревич задав цілком логічне запитання щодо терориста Мотороли. Запитання він розмістив на своїй сторінці в Facebook, інформують Патріоти України.

"Ребята, совершенно серьезно обращаюсь к более юридически подкованным, чем я: существует ли в России закон, запрещающий гражданам России участвовать в боевых действиях за пределами страны?

Если закон такой есть, и наша стремительная Дума его еще не отменила, то гражданин России по прозвищу Моторола согласно этому закону - преступник. Или нет такого закона?" - запитує Макаревич.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Виждав момент і почав шмаляти... зробив ще контрольні постріли в голову і серце, а потім втік", - деталі розстрілу мобілізованим українцем командирів 10-го полку ЗС РФ

понеділок, 6 травень 2024, 0:55

Як вже інформували ПУ, 4 травня на окупованих територіях України військовий розстріляв командирів 10-го танкового полку ЗС РФ. Z-канали оповідають нові подробиці про "трагедію". Відомо, що стрілець – 50-річний українець Юрій Галушко. Вчора він розстріл...