"Помилка державного масштабу": Макаревич висловився про війну на сході України

Музикант також зазначив, що зараз у нього немає тривоги через події в Україні.

Андрій Макаревич. Фото: УНІАН.

Співак, композитор та лідер рок-групи "Машина времени" Андрій Макаревич назвав дії Росії на територію України великою помилкою державного масштабу. Про це він заявив в інтерв'ю росЗМІ, передають Патріоти України.

Музикант також зазначив, що в 2014 році через Україну він був засмучений і робив все, що міг. "У мене була прикрість від того, що відбувається якась дуже велика помилка державного масштабу. Але я розумів, що ніяк не міг вплинути на це. Тобто все, що міг, я робив, але це було, так би мовити, як слону дробина", - розповів Макаревич.

При цьому він також зазначив, що зараз у нього немає тривоги через події в Україні. За його словами, якщо музикант в поганому настрої виходить на сцену, то в такому випадку йому краще взагалі не виходити. Крім того, жити в сум'ятті – це дуже непродуктивно. Адже все одно нічого не зміниться. Треба займатися своєю справою і робити її добре.

Військовозобов'язані не зможуть отримати паспорти за кордоном, але є винятки (список)

середа, 24 квітень 2024, 21:30

Деякі громадяни призовного віку, попри нову урядову заборону, зможуть отримати закордонні паспорти за межами України. Передбачена низка винятків. Про це йдеться у постанові уряду від 23 квітня, передають Патріоти України. Відповідно до документа, отрим...

Небезпека необережних рухів у тумані

середа, 24 квітень 2024, 21:20