Моторошний крик відчаю: На Вінниччині поліцейський застрелився перед камерою відеоспостереження

Відомо, що у нього залишилися дружина і маленька донька.

Вранці 18 грудня в Хмільнику, незабаром після того, як 30-річний співробітник поліції охорони заступив на зміну і отримав табельну зброю, він скоїв суїцид. Чоловік вистрілив собі в скроню перед камерою відеоспостереження. Куля пройшла навиліт. Проте, за даним фактом відкрито кримінальне провадження.

Як повідомляють в прес-службі прокуратури Вінницької області, зброю правоохоронець отримав в 7.30, а вистрілив в себе на території відділу поліції в 7.40. Молодого чоловіка відразу ж доставили в місцеву лікарню, але медики виявилися безсилі. Поліцейський помер не приходячи до тями. Відомо, що у нього залишилися дружина і маленька донька.

Про версії, які спонукали людину до суїциду, поки не повідомляють. Для цього потрібно провести опитування знайомих, товаришів по службі та рідних. Передсмертної записки загиблий не залишив. Кримінальне провадження відкрито за частиною 1 статті 115 КК України, тобто, розслідується підозра на вбивство. Це таке правило.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знак долі: Що означає, коли ваш погляд привертають однакові цифри на годиннику

п’ятниця, 26 квітень 2024, 3:25

Феномен повторюваних цифр на годиннику породив різні тлумачення, забобони та вірування. Кожне число має своє значення і магічний сенс, а коли вони повторюються, то символізують щось важливе. . Якщо часто зустрічаються одиниці, це означає необхідність ...