Мовчання - знак згоди? Реакції владної еліти на ідеї капітуляції Пінчука немає, - Айдер Муждабаєв

Відсутність миттєвої і різкої відповіді влади на високому рівні переводить розмови про можливу капітуляцію з розряду непристойних в розряд допустимих в Україні дискусій. Чого і домагається Пінчук, точніше, ті, хто за ним стоїть.

Пінчук пропонує провести вибори в ОРДЛО, відмовитись від ЄС і НАТО. Фото: pravda.com.ua.

Помітили? Після озвучення путінських планів знищення України вустами Пінчука як в рот води набрали чиновники, всі ці патріоти-державники при посадах, які в воюючій країні зобов'язані першими поставити транслятора ідей капітуляції на місце. А то і прямо сказати, що ніколи не подадуть такій людині руки. А то і пригрозити кримінальною справою за колабораціонізм. Загалом, неважливо, як конкретно, але швидко і жорстко відреагувати.Про це написав на своїй сторінці в Фейсбуці журналіст Айдер Муждабаєв, передають Патріоти України і цитують далі:

"Но нет - не говорят ничего, молчат. Точнее, высказались лишь единицы и не из первого политического ряда. И я хочу ошибиться, но боюсь, что это молчание красноречивее всего характеризует настроения в политической и бизнес-элитах.

Что им неясно из пинчуковских слов, понятных каждому украинцу? Или в элитах тоже раздумывают, как похитрее/подороже сдать Путину Украину?

"Пропускают мимо ушей", не хотят ссориться со своим, потому что свой для них - не народ, а группа товарищей-бенефициаров? Какой вывод можно сделать из этого? Что Пинчук в своей статье в WSJ транслировал и их месседж?

А ведь публичное отношение к идеям предательства - это момент истины, водораздел, Рубикон. Отсутствие мгновенного и резкого ответа властей на высоком уровне переводит разговоры о возможной капитуляции из разряда неприличных в разряд допустимых в Украине дискуссий. Чего и добивается Пинчук, точнее, те, кто за ним стоит. Поразительно, насколько же разная - и по скорости, и по качеству - реакция у людей, живущих в стране, и у управляющих ею...

Скоро, 20 января, вторые соберутся поесть с пинчуковской руки в Женеве, чтобы "сверить часы". Они не понимают лишь одного: по составу группы единомышленников всем станет очевидно, чьи часы в украинской политике сочтены. И все промолчавшие автоматически к ним присоединятся.

"Огласите весь список, пожалуйста". (с)".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

В Росії настали омріяні сталінські часи: Друзів Гіркіна звинувачують у роботі на ЗСУ, - Казанський

четвер, 9 травень 2024, 0:30

"Z-патріоти шоковані й обурені - російське ФСБ звинувачує друзів Стрєлкова-Гіркіна у роботі на Україну. Кілька чоловік були затримані на Тульщині. Поки Стрєлков сидить у тюрмі за те, що надто сильно любив вітчизну і воював у її війні проти України, йог...

"Репліки зі змістом "та в носі ми бачили, що подумає Путін" означають, що вже сформований фундамент для цілого масиву рішень", - Голобуцький

четвер, 9 травень 2024, 0:15

"Дві практично одночасних новини", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:. "1. Міністр внутрішніх справ Великої Британії прокоментував висилку російського аташе з пита...