"Можливо, вітчизняна дипломатія освоює так званий багатосторонній обмін" - блогер про звільнення Чийгоза та Умерова

В будь-якому разі, слід вітати нестандартні підходи, коли йдеться про свободу (а в даному випадку і життя) наших громадян, патріотів України.

Ахтем Чийгоз та Ільмі Умеров. Ілюстрація:РБК-Украина"Ахтем Чийгоз, Ільмі Умеров - на свободі та в Туреччині. Росіянці звільнили цих політичних заручників на запит турків, які у свою чергу виконували прохання України. Що це?" Про це пише у своєму Facebook блогер Алі Татар-заде, передають Патріоти України, продовжуючи:

Можливо, вітчизняна дипломатія освоює так званий багатосторонній обмін (він має багато назв). Він застосовується тоді, коли прямі переговори між двома сторонами заходять у тупик.

В чистій сферичній схемі відбувається так: Росія звільняє українців, Україна - турецьких громадян, Туреччина - московських підданих.

Громадяни можуть бути замінені агентами, або навіть послугами і поступками.

Якщо це так, то залишається іксами та ігреками цього рівняння, 1) що українська сторона зробила для турецької, а також 2) що турецька сторона зробила для росіянської.

Можливо, ми про це дізнаємось, можливо - ні, це вже інше питання.

В будь-якому разі, слід вітати нестандартні підходи, коли йдеться про свободу (а в даному випадку і життя) наших громадян, патріотів України.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Пролунав вибух і почалася пожежа: У Бєлгороді на будинки впала ракета, яку окупанти запускали по Харкову

субота, 4 травень 2024, 18:14

У російському Бєлгороді вдень у суботу, 4 травня, пролунали вибухи, після чого загорілися будинки. Місцева влада повідомляла про ракетну загрозу. Про це написав губернатор Бєлгородської області В’ячеслав Гладков, передають Патріоти України. За його вер...

"Вона спілкується російською, але вона за Україну": Співак Андрій Кравченко заступився за Славу Камінську

субота, 4 травень 2024, 17:44

Співак Андрій Кравченко в інтерв'ю Аліні Доротюк прокоментував свою співпрацю зі співачкою Славою Камінською, яка у 2023 році заявила, що не планує повертатися в Україну, і заступилася за російську мову, передають Патріоти України. Кравченко записав ду...