Мракобісся скреп - Няша буде в захваті: Російська прокуратура почала розслідування причетності потойбічних сил до страти царської сім'ї

Підтекст цього дійства очевидний. "Святу Русь" погубили сили пекла, котрі наразі заважають новому "царю" підняти її з "колін".

Слідчі мають намір з'ясувати, чи був розстріл царської сім'ї ритуальним вбивством. Для цього буде призначена психолого-історична експертиза. Про це повідомляє РІА Новости з посиланням на старшого слідчого з особливо важливих справ Слідчого комітету Марину Молодцову, передають Патріоти України.

За її словами, на даний момент для дослідження формується експертна рада, до якої увійдуть наукові співробітники Академії наук, Московського і Санкт-Петербурзького університетів, історики, архівісти та священики РПЦ. Її проведення буде можливим після того, як стануть відомі результати проведеної в даний момент історико-архівної експертизи.

Останній російський імператор Микола II, його дружина, діти і слуги були розстріляні влітку 1918 року в Єкатеринбурзі. У 2000 році Російська православна церква (РПЦ) зарахувала членів царської сім'ї до лику святих. Їх останки поховані в усипальниці Петропавлівського собору Санкт-Петербурга. Восени 2015 року слідчі відновили розслідування справи про загибель Романових.

Згідно з однією з конспірологічних теорій, головний учасник розстрілу царської сім'ї Яків Юровський планував його як ритуальне вбивство. Імовірно, таким чином він, з одного боку, хотів знищити православну Росію, з іншого - змінити хід світової історії. За другою версією, Романових вбили в рамках якогось «каббалістичного» ритуалу.

Згідно з третім припущенням, до смерті царя були причетні євреї-більшовики, зокрема Яків Свердлов, які хотіли підкорити християнський світ. Для цього нібито довелося відрізати і заспиртувати голову Миколу II і його сім'ї. Ця теорія не підтвердилася, оскільки були виявлені необезголовлені останки царя і його сім'ї.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

В РФ горять заводи і НПЗ. Губернатор влаштував диверсію. Скоро за ним прийде ФСБ - Снєгирьов

субота, 27 квітень 2024, 2:35

В різних куточках Росії палає після масштабної атаки безпілотників України. Незважаючи на незадоволення з боку США Україна продовжує бити по нафтобазам і іншій критичній інфраструктурі ворога. Але цікаво інше – губернатор одного з регіонів зробив заяву...

ATACMS полетять по Кримському мосту - Тарас Березовець

субота, 27 квітень 2024, 0:30

"Щойно президент США Джо Байден встиг поставити підпис під документом про виділення Україні рекордної за обсягом допомоги - а виявилося, що фахівці з Пентагону вже розгорнули логістику, підготували і розподілили допомогу по складах у Німеччині й Польщі...