"Мыши плакали, кололись, но продолжали жрать кактус. За Одессу-маму обидно": Філатов про оголошення міста-господаря "Євробачення"

Так коротко можна охарактеризувати поведінку столичних діячів, які влаштували фарс з п'ятиразовим оголошенням міста-переможця, але, при цьому, з самого початку розуміли, що ніколи не віддадуть фінпотоки і підряди обласним центрам, зазначив мер Дніпра.

Борис Філатов. Фото:www.kievpravda.com

За словами глави Міністерства культури України Євгена Нищука, тільки Київ при остаточному вирішенні у виборі міста для проведення "Євробачення - 2017" зміг надати фінансові гарантії, у Дніпра і Одеси їх не виявилося. Тому ці два міста і отримали мінімальну кількість голосів членів оргкомітету - 19, при цьому за Одесу було віддано лише 2 голоси, а за Дніпро - взагалі жодного. Мер Дніпра по-іншому глянув на ситуацію і порівняв столичних діячів з мишами, які змушували себе їсти кактус, плачучи і скорчившись при цьому від болю. Про це Борис Філатов написав у своєму Facebook, зазначають Патріоти України.

""Мыши плакали, кололись, но продолжали жрать кактус". Так вкратце можно охарактеризовать поведение столичных деятелей, устроивших фарс с пятиразовым объявлением города-победителя, но, при этом, с самого начала понимавших, что никогда не отдадут финпотоки и подряды областным центрам. Фу. А за Одессу-маму обидно. Ганьба и профанация.", - заявив він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

ЗСУ поспішають використовувати ATACMS, поки росіяни не адаптувалися – Newsweek

субота, 4 травень 2024, 20:43

Російська армія за час війни, розв'язаної РФ в Україні, продемонструвала вміння адаптуватися до нової зброї, яка з'являється у розпорядженні ЗСУ. Ймовірно, війська РФ вже розпочали цикл адаптації до застосування американських далекобійних балістичних р...

Подробиць поки що не розповідає: Трамп виношує "мирний план" для України - ЗМІ

субота, 4 травень 2024, 20:14

Кандидат від Республіканської партії на виборах президента США Дональд Трамп розробив детальний план мирного завершення війни в Україні. Однак, до виборів його розголошувати не будуть. Про це повідомляє The Telergaph із посиланням на джерело, близьке д...