Мудрості нам всім: Стали відомі найпопулярні імена для новонароджених киян у 2017 році

Софія вже вдруге стає найпопулярнішим жіночим ім'ям першого півріччя в Києві.

Фото з відкритого джерелаНайпопулярнішими іменами, які батьки давали народженим з початку 2017 року киянам, стали Софія і Тимофій. Про це повідомили у відділі державної реєстрації актів цивільного стану Управління державної реєстрації Мін'юсту в Києві, передають Патріоти України.

У вісімку найпопулярніших в цьому році жіночих імен увійшли: Софія, Марія, Злата, Анна, Катерина, Анастасія, Єва, Дарина.

Вісім найпопулярніших чоловічих імен: Тимофій, Михайло, Дмитро, Максим, Андрій, Іван, Артем, Олександр.

Софія вже вдруге стає найпопулярнішим жіночим ім'ям першого півріччя в Києві. У 2016 році його також найчастіше давали новонародженим дівчаткам. А у хлопчиків в аналогічному періоді минулого року лідирував Артем.

Крім того, з початку поточного року в столиці зареєстрували 8,6 тисячі новонароджених. У минулому році за перше півріччя народилося 8,8 тисячі дітей.


Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Ворог "підняв свою ганчірку у багатоквартирній забудові": Російські окупанти захопили Архангельське - DeepState

неділя, 5 травень 2024, 0:55

Російські окупанти захопили село Архангельське Донецької області. Ворог підняв свій триколор у багатоквартирній забудові. Про це повідомляє DeepState. . "Ворог окупував Архангельське, піднявши свою ганчірку у багатоквартирній забудові. Крім того, в об...

Немає ніяких мудрих воєначальників, котрі знають, як воювати, - волонтерка Берлінська

неділя, 5 травень 2024, 0:30

"Якщо підсумувати мої основні висновки за вісім років війни, до повномасштабного, їх усього три. Поділюся з тими, у кого цей марафон почався два роки тому", - пише волонтерка Марія Берлінська у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України, та про...