Мустафа Найєм звинуватив мера Львова в політиці реінкарнації режиму Януковича

Мовчання офіційної влади міста Лева у відповідь на вчорашні події з так званим "Фестивалем рівності" мало чим відрізняється від байдужості держави часів Віктора Януковича до безчинства "тітушок", вважає журналіст.

Поліція у Львові під готелем "Дністер". Фото:www.ukrinform.ua

У зв'язку з останніми подіями у Львові Мустафа Найєм дав свою оцінку інциденту і меру міста Андрію Садовому. Його бездіяльність він порівняв з політичною байдужістю Януковича до неправомірних дій "тітушок". Про це Найєм написав у своєму Facebook, зазначають Патріоти України.

"Я щиро розчарований відсутністю реакції мера Львова Андрія Садового. В кінці-кінців, це не питання поглядів, а питання лідерства. Ідеологія політика не може бути підставою закривати очі на порушення прав тих, чиї погляди він не підтримує.

Це не моралізаторство. І навіть не заклик до толерантності. Якщо в країні не виникне ціннісна база і механізми для стримування подібних явищ, реінкарнація януковичів неминуча. У цьому контексті мовчання офіційної влади міста Львова у відповідь на сьогоднішні події мало чим відрізняється від байдужості держави часів Віктора Януковича до безчинства тітушок.", - пише Найєм.

Як відомо, "Фестиваль рівності", який мав учора відбутись у Львові, завершився справжнім скандалом: із самого ранку під готель "Дністер", що в центрі Львова, прийшли щонайменше 40 радикально настроєних активістів, які вимагали вигнати представників фестивалю з міста та заборонити його проведення під час посту.

Настрій радикалів був досить рішучий, вони погрожували, заявляли про замінування готелю та кидали камінням в поліцію.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

ЗС РФ формують ударний кулак для наступу на Харків: В ISW розповіли деталі операції

понеділок, 6 травень 2024, 9:14

Наступ на Харків чи Суми зможе відтягнути українських військових з інших критичніших ділянок фронту. Ворог посилив авіаційні, ракетні та удари дронами по українських північно-східних прикордонних регіонах, зауважили аналітики ISW. За словами українсько...

Народні прикмети на 6 травня: Не мочіть ноги в росі

понеділок, 6 травень 2024, 7:05

Православна церква України 6 травня за новим стилем вшановує пам'ять праведного Йова Багатостраждального, мучеників Парфенія та Калімаха. За старим стилем сьогодні вшановують Георгія Побідоносця, відзначають День ангела Юрія, Георгія та Єгора - всі ці ...