"Ми хотіли поїхати у відпустку й розписатися", - сповідь журналістки-добровольця на смерть свого коханого, героя, що бився за Україну

Війна руйнує долі, забираючи молоді життя, розбиваючи надії. Україна оплакує своїх Героїв, які захищають свою землю заради кращого майбутнього у незалежній державі.

Ілюстрація:sectorpravdy.com

Його життя тільки почало розквітати, адже йому було лише 25..Він мріяв про мир на своїй землі та щастя з коханою жінкою, яку знайшов на цій жахливій війні...Однак пішов у вічність навіки молодим..

Про це розповіла наречена, яку Анатолій Гаркавенко у земному житті більше не зможе назвати своєю дружиною, волонтер Лера Бурлакова у своєму Facebook, зазначають Патріоти України.

10:30. Ти прокидаєшся, обіймаєш його ще міцніше, тицяєш пальцем:

- Кохаю тебе, зайченя. Ось тебе.

- За що-о-о?

- За те. Що ти. Найкращий. Хлопець. У. Світі.

- Не перебільшуй, Лєріка, - сміється.

Ми разом п'ятий місяць. Я люблю його так, як ніколи і нікого не любила. А він каже, що якою б не була ця війна - добре, що почалася. Бо інакше б не зустрілися. "Де ти була раніше?..."

Ми хотіли поїхати у відпустку й розписатися. Вперше по-справжньому, не здуру як і він, і я минулого разу. Назавжди. Попередньо домовлялися звалити після 20 січня. Але відклалося. Трохи.

...15:10. Ти сидиш на колінах біля нього. 200й. Ноги відірвані. Цілуєш у плече. Грієш скривавлені пальці диханням. Цілуєш ті пальці. Тільки б не відпускати. Диктуєш щось медикам. Так, позивний Морячок. Так. Так. Анатолій Гаркавенко. Сліз немає.

... Люблю тебе, зайченя. І зовсім не знаю, що далі. Я просто сиджу і курю. У твоїй куртці. Вона в крові. Але пахне тобою.

Як стало відомо, 30 січня на Донбасі під час виконання завдання загинув сапер батальйону ОУН Анатолій Гаркавенко з позивним "Морячок".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Затримання заступника Шойгу – це негативний сигнал для нас, - Вадим Денисенко

четвер, 25 квітень 2024, 0:30

"Затримання заступника Шойгу. Чому це негативний сигнал для нас", - пише політолог Вадим Денисенко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:. "1. Затримання такого рівня не могло бути проведене без погодження з ...

"Стоило мне лишь один раз вы*бать овцу… ": Іван Яковина дотепно пояснив, ким став Путін для Єльцина

четвер, 25 квітень 2024, 0:15

"Ельцин много всего хорошего хотел сделать, а в начале своего срока даже кое-что сделал. Но запомнится он тем, что буквально за руку привел Путина в свой кабинет и посадил его на трон", - пише російський опозиційний журналіст Іван Яковина на своїй стор...