"Ми ще не бачили те, що називається санкціями, як мінімум за два жахливих путінських злочини" - Рабінович

За словами блогера, навіть ті санкції, які вже введені, за класифікацією багатьох експертів ще не запущені повністю.

Слава Рабінович. Фото:Гордон

Санкції, які вже введені США проти Росії, далеко не останні, оскільки ще не закінчено розслідування двох критично важливих справ, до яких імовірно причетний режим Володимира Путіна. Про це Апострофу розповів російський блогер і фінансист Слава Рабінович, інформують Патріоти України.

"Ми ще не бачили те, що називається санкціями, за як мінімум два жахливих путінських злочини: отруєння Скрипалів у Солсбері, коли буде закінчено слідство, і збитий Boeing рейсу MH17 в липні 2014 року, щодо якого незабаром почнеться суд, який не вдасться скасувати ні за які гроші", - відзначає Рабінович.

Крім того, за словами блогера, навіть ті санкції, які вже введені, за класифікацією багатьох експертів ще не запущені повністю.

"Усі в світі спостерігають за тим, як вони працюватимуть. І я впевнений, що навіть в межах цього раунду санкції ще не запущені. Чому? Тому що ці санкції екстериторіальні, і США переслідуватимуть погрозами санкцій або самими санкціями треті країни, треті компанії, третіх осіб, які будуть викриті в угодах та співробітництві з російськими компаніями або людьми, що потрапили під санкції 6 квітня. Тому я думаю, що ще хтось потрапить під санкції з географічних зон типу Китаю, Індії або навіть в Європі", - каже він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Над Кримом виють сирени та лунають вибухи в різних кутках окупованого півострова

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:32

У тимчасово окупованому Криму вранці 19 квітня було чути вибухи. Про це повідомляє Telegram-канал Кримський вітер.

"Скоро корабли будут уничтожаться здесь": Партизани розвідали військово-морську базу РФ у Новоросійську

п’ятниця, 19 квітень 2024, 13:17

Партизанський рух "Атеш" провів розвідку військово-морської бази Чорноморського флоту Росії в Новоросійську. Туди РФ перемістила більшість своїх суден з Криму. Про це пише "Атеш" у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України. "Під час розвідки б...