"Ми стоїмо на порозі видозміни Мінських угод - в процес включаються США" - Екс-депутат Держдуми РФ про зустріч Суркова та Волкера

Зустріч, яка відбулася у Мінську, лише привід налагодити новий формат обговорень, тому що ні Сурков, ні Волкер не є особами, які приймають рішення.

Ілля Пономарьов. фото:https://apostrophe.ua

Зустріч спецпредставника Державного департаменту США по Україні Курта Волкера з помічником президента Росії Владиславом Сурковим - це спроба вийти за рамки існуючих угод по Донбасу. Про це в коментарі InfoResist сказав колишній депутат Державної думи Росії Ілля Пономарьов, передають Патріоти України.

"Існує об'єктивна реальність, що ми стоїмо на порозі, так скажемо модернізації істотної видозміни Мінських угод - в процес включаються США. І відповідно ось ця нова реальність, яким чином, в рамках чого далі взаємодіяти і вести діалог і повинні були обговорюватися", - сказав він.

Пономарьов зазначив, що ця зустріч лише привід налагодити новий формат обговорень, тому що ні Сурков, ні Волкер не є особами, які приймають рішення.

"Сурков напевно більшою мірою відноситься до їх числа, тобто архітектор того, що відбувається на даний момент на сході України, оскільки безпосередньо курує все це неподобство у Путіна, але зрозуміло, щодо ключових питань, все-одно буде приймати рішення особисто російський президент", - сказав експерт.

Волкер у даному випадку дипломат який формуватиме точки зору Трампа, вважає Пономарьов. Однак рішення буде приймати Трамп, Тіллерсон і Рада національної безпеки.

"Тому я думаю, що Волкер швидше за все максимально приховав кажучи про те, що там сталося, що вони хочуть з цієї ситуації потім вийти, якщо в рамках мінських угод з глухого кута ми не виходимо, отже виходить, що потрібно шукати інші рішення за межами існуючих угод", - підкреслив він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Минулого року генпрокурор Костін перебував у закордонних відрядженнях 100 днів - це третина робочого часу", - політолог Кочетков

середа, 8 травень 2024, 14:01

"Проблеми внутрішнього фронту України загальновідомі — непрофесіоналізм, безвідповідальність, зацикленість на піарі. Але очолює цій сумний список, звісно, корупція. І під час повномасштабної війни вона в нас отримує якісь демонстративні форми на зразо...

"З днем народження, моя любов": Онука Софії Ротару закрутила новий роман (фото)

середа, 8 травень 2024, 13:18

Онука відомої української співачки Софії Ротару, модель Соня Євдокименко, яка вже багато років живе в Америці, закрутила новий роман. Після розставання з IT-підприємцем Денисом Ждановим вона знову зустріла своє кохання. На своїй сторінці в Instagram во...