Ми ж українці, друзі: Галина Британ - звітую!

Завтра - післязавтра ми відправляємо першу партію окопних свічок в АТО - 200 пальників. Вони уже готові!


Дорогі друзі! Хочу поділитися радістю з вами! Рівно 2 тижні тому 5 лютого я побачила пост пана Романа - Роман Заверуха про виготовлення окопних свічок. Це був ніби удар блискавкою! (дякую пану Роману! ) Я вирішила, що наш Борислав повинен також долучитися до такої корисної справи. Кілька днів моєї «біганини» дали результат! Завтра - післязавтра ми відправляємо першу партію окопних свічок в АТО - 200 пальників. Вони уже готові! Дуже радіємо! І в цьому пості я хочу подякувати всім хто пішов мені на зустріч і долучився до нашої справи! У нас вийшла чудова команда!
Насамперед дякую своєму чоловікові Володимир Британ за повну підтримку і допомогу у всьому!
Спасибі всім отцям церкви Святої Анни за оголошення в церкві про збір банок і парафіну! Спасибі щиро отцю Петру - Петро Підлубний за надану нам можливість збору банок в Карітасі. Спасибі директору школи №7 Опоці Миколі Володимировичу, за те, що допомагав у зборі банок і також за те, що вони разом з дітьми допомагали накручувати картон в банки. Спасибі волонтеру Юлічці - Юлия Сабат за підтримку і щиру допомогу, пану Олегу Михлику - Oleg Mihlik з організації «Самооборона Борислава» який щиро запропонував нам допомогу в наповненні банок воском, це дуже ВЕЛИКА ДОПОМОГА - фактично це половина роботи! І також дякуємо за допомогу в перевезенні наших свічок і наповненні їх воском Руслану Ковівчаку - Ruslan Kovivchak і Тарасу Панасяку - Taras Panasyak , а також вдячні пані Надії, що принесла нам чудову велику кастрюльку. Спасибі щиро всім не байдужим людям Борислава хто приносив і приносить баночки, віск і картон!Надалі приносіть туди ж - в Карітас по вул. Грушевського 26.
Друзі, у нашому світі є дуже багато чудових, світлих людей! Вони поруч, вони всюди!
Щиро вдячна всім!!! Разом ми СИЛА, разом до ПЕРЕМОГИ!!! Далі буде…

Галина Британ

Опублікував: Михайло Векленко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Затримання заступника Шойгу – це негативний сигнал для нас, - Вадим Денисенко

четвер, 25 квітень 2024, 0:30

"Затримання заступника Шойгу. Чому це негативний сигнал для нас", - пише політолог Вадим Денисенко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:. "1. Затримання такого рівня не могло бути проведене без погодження з ...

"Стоило мне лишь один раз вы*бать овцу… ": Іван Яковина дотепно пояснив, ким став Путін для Єльцина

четвер, 25 квітень 2024, 0:15

"Ельцин много всего хорошего хотел сделать, а в начале своего срока даже кое-что сделал. Но запомнится он тем, что буквально за руку привел Путина в свой кабинет и посадил его на трон", - пише російський опозиційний журналіст Іван Яковина на своїй стор...