Ми живемо за мірилами "лихих лев'яностих", - Касьянов

Бідність стала непристойністю, злодійство буденністю, злидні перемогли масовістю, вважає волонтер

Ілюстрація: droplak

У лихі дев'яності сформувалися цінності і правила, за якими ми живемо і сьогодні. Гроші стали універсальним мірилом краси, таланту, успішності, важливості людини. Так пише волонтер Юрій Касьянов, повідомляють Патріоти України з посиланням на "Фейсбук", продовжуючи:

"Звёзды эстрады зарабатывали больше в вип-банях, чем в переполненных залах; вчерашняя профессура выстроилась в букинистические магазины, сдавая за копейки бесценные книги; рядовые инженеры, писатели и поэты исчезли за ненадобностью.

Бедность стала непристойностью, воровство обыденностью, нищета победила массовостью.

Носить малиновый пиджак было круто, интересоваться источником доходов нелепо, потому что в бедной стране зарабатывать много невозможно. Зато можно красть.

Так сформировалась современная "элита". К дорогим фамилиям стали прибавлять "фон", в наспех возведенных имениях рисовать аляповатые гербы, детей отправлять в закрытые школы и недоступные страны.

Эти люди, и их повзрослевшие дети, сформировали новый класс криминально-чиновничьей рентной буржуазии. Они оседлали денежные потоки и взяли в руки административные высоты. Они не заинтересованы в реформах, превращающих их в обычных честных граждан. Они и есть - пресловутая система, которую невозможно победить изнутри. Её можно только снести".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Сирський прокоментував чутки про ймовірний наступ окупантів на Харків

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:40

Україна не можна ігнорувати будь-яку інформацію про підготовку ворога до наступальних дій, у тому числі і ці оцінювання західними ЗМІ щодо нової загрози наступу на Харків. Про це заявив Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, передають Патріоти Украї...

У Британії розгорівся ядерний скандал через витік важливої інформації, - Financial Times

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:29

Британське Агентство з ядерного регулювання (ONR) подало до суду на оператора атомного комплексу Sellafield Ltd через виявлені порушення у сфері IT. Йдеться про небезпечний ядерний об'єкт, де зберігаються найбільші у світі запаси плутонію. Про це пише ...