Михайло Саакашвілі: Якщо якийсь урок я і виніс з Грузії, це те, що компроміси з олігархами закінчуються погано

​Екс-губернатор Одеської області пообіцяв дістати Ахметова хоч на краю світу

Екс-губернатор Одеської області Михайло Саакашвілі дуже жорстко звинуватив олігарха Ріната Ахметова в крадіжці, в підкупі влади і в знищенні народу, а також пообіцяв дістати його хоч на краю світу, покарати і змусити повернути награбоване. Про це він написав на своїй сторінці в Facebook, інформують Патріоти України.

"Так ось, брудний ти злодій, зі мною такими методами вже 15-ий рік бореться твій подільник з розпалювання бійні на Донбасі, Путін. Твою братву злодіїв в законі, деяких з яких ти і твій Янукович тут прихистили, погнав з Грузії саме я.

Якщо якийсь урок я і виніс з Грузії, це те, що компроміси з олігархами закінчуються погано, і своїх грузинських помилок в гаряче улюбленої мною Україні я повторювати не буду.

Я твердо тобі обіцяю, в ім'я загублених тобою людей, що дістанемо тебе хоч на краю землі, покараємо і змусимо принести назад награбоване, і Геббельс-Путінські телевізійні методи тобі не допоможуть ", - написав Михайло Саакашвілі.


Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

ЗС РФ формують ударний кулак для наступу на Харків: В ISW розповіли деталі операції

понеділок, 6 травень 2024, 9:14

Наступ на Харків чи Суми зможе відтягнути українських військових з інших критичніших ділянок фронту. Ворог посилив авіаційні, ракетні та удари дронами по українських північно-східних прикордонних регіонах, зауважили аналітики ISW. За словами українсько...

Народні прикмети на 6 травня: Не мочіть ноги в росі

понеділок, 6 травень 2024, 7:05

Православна церква України 6 травня за новим стилем вшановує пам'ять праведного Йова Багатостраждального, мучеників Парфенія та Калімаха. За старим стилем сьогодні вшановують Георгія Побідоносця, відзначають День ангела Юрія, Георгія та Єгора - всі ці ...