"Минометы, СПГ, и пулемётная точка накрылись медным тазом. А ещё несколько 200-х обдроченцев" - волонтер про успіхи сил АТО на Світлодарській дузі

Юрій Мисягін наголосив, що коли градус обстрілів українських передових позицій піднімається дуже сильно, тоді на підмогу нашій піхоті приходить "Третя сила".

Ілюстрація:sled.net.ua

На Світлодарській дузі українські захисники знищили два ворожих міномети, одну кулеметну точку та кількох найманців. Про це повідомив волонтер Юрій Мисягін у Facebook, передають Патріоти України.

"Светлодарская дуга. Новости оттуда. Сколько верёвочке ведь не виться, а конец все равно будет.

Когда градус обстрелов наших передовых позиций, поднимется очень сильно, тогда на подмогу нашей пехоте приходит "Третья сила".

Она обычно долго наблюдает и все фиксирует. Откуда по нам стреляюсь. Чем стреляют. А потом "х*як", и накрылись медным тазом позиции обдроченцев:

2-а миномета, 1 СПГ, и 1 пулемётная точка калибра 12,7. А ещё несколько 200-х обдроченцев, на Светлодарскую дугу больше не вернуться", - написав Мисягін.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Повернувся з України "у відпустку": У Крокус Сіті Холі вбили полковника ГРУ

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:00

Полковник ГРУ Тимур Мясников, який нещодавно повернувся з війни Росії проти України, помер від поранень, отриманих внаслідок стрілянини у підмосковному концертному залі Крокус Сіті Хол. Про це повідомляє видання "Медиазона", передають Патріоти України....

Польща пробила дно! Ракеті РФ дозволили поцілити в Україну. Нова заява сусідів просто здивувала, - Снєгирьов

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:15

Варшава заявила, що 24 березня сталося порушення повітряного простору Польщі однією з ракет, запущених Росією. За даними польських військових, об’єкт увійшов у польський простір поблизу Осердова (Люблінське воєводство) і пробув там 39 секунд. Це вже не...