"Минские-шминские... Или немного "перемоги" вам в ленту!", - П'ятигорець про те, як українці "мочать" окупантів

От якби ще нашим кілька добре озброєних батальйонів та "добро" вищого керівництва, можна було б питання вирішувати!

Українські військові в зоні АТО. Фото: Фейсбук.

28 червня, після спілкування зі своїм товаришем з розвідки ЗСУ, я написав пост про те, як наші включають "обратку", і відправляють дірявих на добрива. Я довго думав писати це чи ні, адже з одного боку, може, це типу "секрет", адже у нас же "Мінські" і т.д .. Але мій товариш з розвідки переконав мене, що все робиться виключно в рамках "діючих правил" (що б це не означало :)), тому множно сміливо таке постити. Так пише на своїй сторінці в Фейсбуці Денис П'ятигорець, передають Патріоти України і цитують автора далі без змін:

"И вот еще одно опровержение паскудного рефрена зрадофилов "Донбасс слили, а наши солдаты там как в тире - без оружия, не способные ответить на обстрелы" - цитата из поста волонтера Юрия Мысягина от 8 августа 2016:

"За последнее время, на Светлодарской дуге противник сильно увеличил градус обстрелов наших передовых позиций.

Если в основной массе обстрел проводился из БМП-1, АГС ( автомат. гранатомет ) минометов 82-го калибра, ствольной артиллерии 122-калибра и автоматического оружия, то только за последние дни противник применил САУ 152-го калибра, минометы 120-го калибра и был замечен танк, обстреливавший одну из наших передовых позиций.

Наша АРТА в отличии от противника, не "работает" по их позициям каждый день. Наши военные собирают информацию, анализируют, где сосредоточены силы противника, откуда чаще всего ведется огонь по нашим позициям, очень скрытно и потихоньку подтягиваются к передовой, чтоб не дай Бог местные не увидели ( а то возможен слив на ту сторону ), а выдвинувшись, стараются быстро замаскировать позиции боевой техники и спокойно ждут команду.

Когда информации о противнике вся собрана, обработана и принято решение, то отдается команда "ОГОНЬ".

Сегодня ночью наступил день "Ч". Наша АРТА очень хорошо отработала по обдроченцам.
И работала одновременно с разных позиций, что для противника стало очень большой неожиданностью.

Не пару снарядов выпустили, а массивная и жесткая ответка по разным целям противника.
Просто красавцы!!!

Тихо и спокойно подготовились, подтянули АРТУ, никто не то, что из местных не заметил, но и большинство наших военных не знали о готовящейся операции.

Эх, нам бы туда еще пару батальонов хорошо обеспеченных и подготовленных бойцов, разрешения высшего командования и можно большие задачи решать. Быть добру!".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"У відповідь на теракт в Москві РФ знищила штаб-квартиру СБУ": Пропагандисти Кремля запустили нову серію фейків у західних ЗМІ

четвер, 28 березень 2024, 13:15

Центр протидії дезінформації опублікував добірку фейків і маніпуляцій, які іноземні ЗМІ продукували 28 березня. За версією ЦПД при РНБО України, 28 березня іноземні ЗМІ запустили два фейки та одну маніпуляцію, передають Патріоти України. Фейк: "У відпо...

"Вона поки приховує, що в офіційному шлюбі": Даша Астаф'єва вийшла заміж за багатія, який на 10 років молодший, - блогер

четвер, 28 березень 2024, 13:06

Оглядач українського шоу-бізнесу Богдан Беспалов "злив" інсайдерську інформацію про модель, співачку і волонтерку Дашу Астаф'єву. Він із посиланням на свої джерела заявив, що артистка за час повномасштабної війни вийшла заміж за молодого багатія. Однак...