"Мира в обозримом будущем не будет": Блогер про ситуацію на Донбасі

Зломити Україну ззовні росіяни не можуть, але вони продовжать робити спроби дестабілізувати країну зсередини та намагатись зіграти на втомі пересічних громадян від війни.

Дмитро Чекалкін. Фото: 365news.biz.

Навіть в разі передбачуваного введення збройних сил ОБСЄ, навіть при найбільш оптимістичному сценарії розвитку подій, в найближчому майбутньому мирний результат і закінчення конфлікту на сході України чекати не доводиться. Про це у себе на сторінці в соцмережі написав блогер Дмитро Чекалкін, передають Патріоти України.

Примеры: 27-летний конфликт в Карабахе, по которому очень скоро состоится новый раунд переговоров или Югославия, конфликт в которой не прекращался еще достаточно долго, несмотря ни на вмешательство НАТО и бомбардировки, ни на закрытие воздушного пространства. То, что нужно всегда помнить, это то, что "подмять под себя" Украину России с ее нынешними ресурсами не по зубам.

Учитывая то, что на маленькую Сербию ушла уйма ресурсов всего НАТО, то сломить нас можно только изнутри. Страна с сорокамиллионным населением, мощной армией и ПВО, может просто-напросто устать от затянувшегося безрезультатного конфликта, пожирающего львиную долю государственного бюджета, постоянной информационной войны и разочарования в действиях собственного правительства.

Этого-то противнику и надо. Противнику, в арсенале которого массированная информационная война – оружие номер один. Противнику, который с ее помощью надеется добиться досрочной смены правительства и желательно на такое, которое с радостью пойдет на уступки по "крымскому вопросу". Так что вопрос упирается только в долготерпение: кто дольше выдержит это состояние? Кто продержится дольше? Хоть на один-единственный день.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Сільвіо дуже злякався": Друг Берлусконі розповів моторошну історію про полювання з Путіним

неділя, 5 травень 2024, 20:30

Російський диктатор Володимир Путін дуже налякав нині покійного експрем'єра Італії Сільвіо Берлусконі під час спільного полювання у 2013 році. Про це розповів колишній сенатор від партії Берлусконі «Уперед, Італіє!» Фабріціо Чікітто, повідомляють Патрі...

Ігнорують усі бойові посібники: Росія змогла би захопити Україну, якби слідувала власній доктрині, - експерт

неділя, 5 травень 2024, 20:00

Росія досі не змогла загарбати усю Україну, попри значну перевагу в чисельності людей та озброєнь. Одна з причин цього полягає в тому, що російська армія ігнорує власну доктрину та офіційні посібники щодо тактики ведення боїв. Про це виданню Business I...