Мирний план Макрона - це побажання наших західних партнерів, - політолог про результати зустрічі в Парижі (відео)

Є ситуація "ні війни, ні миру", якій придумали назву "гібридна війна", і яка може тривати безкінечно і висмоктує останні ресурси. Чи може це довго продовжуватися?

Зустріч Порошенка і Макрона у Парижі. Фото:https://tribuna.pl.ua

"На зустрічі Макрона і Порошенка були вербальні та невербальні сигнали. Який головний вербальний сигнал? Він був від президента Порошенка - "мирний план Макрона". Це означає, що "нормандська четвірка" буде налаштована на мирне вирішення конфлікту." Про це розповів у коментарі каналу 112 Україна політолог Вадим Карасьов, передають Патріоти України, продовжуючи:

А по-друге, президент Порошенко страхується від так званих яструбів, так званої партії війни в Україні, які будуть критикувати президента Порошенка за те, що Україна не просто має намір, а буде робити кроки до мирного вирішення конфлікту на Донбасі.

Тому якщо це план Макрона, то це побажання, рекомендації наших західних партнерів, а ми просто вимушені будемо дослухатися до них. Це, мені здається, ключовий вербальний і невербальний меседж зустрічі. І це не треба пов’язувати з ініціативою нового закону нібито про реінтеграцію Донбасу.

Цей закон було прив’язано до візиту до Вашингтона, забудьте про нього, його не буде. Або його перенесуть туди восени, щоб там його поховати, тому що наразі нова хвиля - хвиля миру так би мовити. Перше – Трамп, друге – візит Тіллерсона, який за завданням Трампа виробляє принципи відносин між США і РФ, і він буде в Києві, саме в цьому контексті, третє – "нормандська зустріч", сьогоднішня зустріч із Макроном…

Є ситуація "ні війни, ні миру", якій придумали назву "гібридна війна", і яка може тривати безкінечно і висмоктує останні ресурси. Чи може це довго продовжуватися? Можливо, хтось на цьому заробляє, але країна на цьому втрачає. Тому, чим ближчим буде мир, не за рахунок зради інтересів, тим краще буде для України.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Окупанти почали масово захищати критично важливі об’єкти антидроновими сітками та решітками. У Forbes оцінили ефективність таких заходів від ударів з повітря

понеділок, 29 квітень 2024, 9:40

Окупанти почали застосувати кілька низькотехнологічних нетрадиційних методів протидії українським БпЛА. З цього приводу Forbes наводить експертні висновки доцента кафедри системної інженерії Військової академії США Міттал Вікрам. "Російська оборонно-пр...

Російські загарбники захопили ще один населений пункт на Донеччині, - DeepState (карти)

понеділок, 29 квітень 2024, 9:32

Російські війська захопили Новомихайлівку Донецької області, а також просунулися до Нетайлового, біля Новоолександрівки. Сили оборони, своєю чергою, звільнили острів Нестрига в дельті Дніпра, що розташований на правобережжі та тривалий час залишався сі...