На Далекому Сході дмухнуло війною

​Китай привів у стан підвищеної бойової готовності бомбардувальники з крилатими ракетами.

Про це повідомляють "Патріоти України" із посиланням на CNN. У США вважають це ознакою налаштованістю Китаю на рішучі дії у випадку загострення ситуації в Північній Кореї. За словами американських представників, нині спостерігається небувала кількість китайських військових літаків, приведених у стан повної готовності.

"Ці останні кроки були оцінені як частина зусиль Китаю, щоб скоротити час на реагування на дії Північної Кореї на випадок непередбачених обставин", - сказав чиновник. Речник МЗС Китаю Лу Кан заявляє, що "у курсі відповідної інформації" щодо підвищеної боєготовності китайських ВПС Китаю, але водночас "не може дати жодної інформації". Китайське Міністерство національної оборони, взагалі, вважає, що твердження американського чиновника не відповідають дійсності.

Опублікував: Андрій Коваленко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Оце уявлення Кулеби еталонної українки? У соцмережах захейтили створений МЗС цифровий аватар Вікторію за типово негроїдні риси

четвер, 2 травень 2024, 0:55

Модель, що слугувала прототипом аватара обурена расистськими, як на її думку, випадами. Критики ж творіння МЗС обурені, що державне відомство геть відкинуло красу притаманну співвітчизницям, згідно загальноприйнятій самоідентифікації. Соцмережами прон...