"На днях снова поеду в Украину - хоть воздухом подышу!": Мешканець Донецька розповів про страшні реалії життя в "ДНР"

Донеччанин впевнений, що терористи зовсім не збираються залишати окуповане місто та дозволяти миротворцям встановити над ним контроль.

Окупований Донецьк. Фото: соцмережі.

Відомий журналіст Юрій Бутусов розповів про життя простих людей в окупованому Донецьку. Про це він написав на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

Журналіст, розповів, що йому прийшло повідомлення від жителя Донецька і наводить його слова. "В двох словах справи в Донецьку так: навчання, навчання, навчання - гуркіт на полігонах з ранку до вечора . Невиїзних все більше - єдина робота де хоч щось платять і для чоловіків і для жінок - це армія "ДНР" ну і всякі там силовики. У зв'язку з відсутністю грошей почали всіх "пресувати" щоб всі ставали за гроші на облік у "ДНР", - наводить слова жителя окупованих територій Бутусов.

Повідомляється, що терористи продають техпаспорта і номери машини, при цьому українські - не забирають. У той же час, тимчасовий облік для машин з грузинськими та литовськими номерами з нового року скасовують, як і для російських теж номерів. Як каже житель Донецька, всім треба купувати номери "дірки" ("ДНР") і "розмитнення" проходити на митниці їх, інакше штрафмайданчик. Також чоловік розповів, що вугілля складами по ночах іде в РФ, його так багато і так дешево коштує, що навіть Європа не гидує купувати. "Багато народу повернулося, як і я після трьох років поневірянь, у свої квартири і будинки, але бізнесу немає - одне "лавочничество", - наводить його слова Бутусов. Також сказано, що в Донецьку зараз найпопулярніші магазини - це "комісіонки" і "секондхенди". "Думаю, навесні знову кудись виїхати. Тут дуже багато хворих на голову людей, яким чужий здоровий глузд. Мені здається треба будувати паркан і не пускати нас "за поребрик", принаймні ненормальних. Днями знову їду в Україну, - хоч повітрям подихаю! Свобода це" – пише мешканець Донецька.

Користувачі соцмереж бурхливо відреагували на цю історію.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Знайшли гідне застосування": Роми здали новітній російський безпілотник на металолом

понеділок, 29 квітень 2024, 21:55

Роми в Тамбовській області РФ хотіли здати безпілотний літальний апарат на металолом. Про це повідомляє Baza, передають Патріоти України. За інформацією ЗМІ, співробітники пункту прийому металолому в Первомайському районі звернулися в поліцію, коли отр...

"Бо сама Юля - нуль і на що не впливає": Український журналіст порадив вдові Навального звернутися до... СБУ

понеділок, 29 квітень 2024, 21:43

Замість того, щоб чекати і терпіти, Юлія Навальна має обрати інший шлях боротьби – заявити, що Росію захопили злочинці та закликати всіх до боротьби із ними. Про це в інтерв’ю «Главкому» заявив журналіст Роман Цимбалюк, передають Патріоти України. «Для...