На Донбасі від осколкового поранення загинув відомий волонтер

Штаб АТО повідомив сумні новини

У зоні проведення АТО внаслідок осколкового поранення загинув волонтер.

Це сталося 17 лютого близько 16:30 неподалік населеного пункту Кримське, йдеться у повідомленні прес-центру АТО у Facebook, інформують Патріоти України.

"Волонтер – представник одного з вітчизняних благодійних фондів. Бійці знали його як справжнього патріота, відданого ідеї незалежності України. Висловлюємо співчуття рідним та близьким загиблого волонтера", - розповіли у прес-центрі.

Також штаб АТО повідомив, що за минулу добу зафіксовано 73 обстріли, чотирьох українських військових поранено. В Авдіївці поранення отримали двоє мирних мешканців.

Як повідомлялося, 17 лютого на Донбасі внаслідок обстрілів окупантів загинув один український військовий, троє отримали поранення.


Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Попереду неймовірне приниження Путіна: Експерт назвав очікувану дату знищення Кримського мосту

неділя, 5 травень 2024, 9:28

Про те, що одному з головних символів звитяги кремлівського тирана наближається кінець, натякають не лише військові, палка на сенсації преса, а й навіть стримані зазвичай дипломати. Ветеран російсько-української війни майор запасу НГУ Олексій Гетьман в...

Народні прикмети на 5 травня. З'їжте сирої цибулі. Кому не можна стригти волосся і нігті,

неділя, 5 травень 2024, 7:05

Православна церква України вшановує пам'ять великомучениці Ірини та ікони Богоматері "Невипивана чаша". За старим стилем у свято сьогодні вшановують євангеліста Луку, одного з 70 апостолів, учня апостола Павла. . 5 травня наші предки займалися посівам...