На Донбасі загинув 18-річний боєць (фото)

22 травня у зоні АТО загинув 18-річний Богдан Ішутін. Боєць служив за контрактом у 44-й окремій артилерійській бригаді.

Фото із соцмереж

"Загинув від вогневого поранення 22 травня близько 4:00 під час виконання службових обов'язків в зоні проведення АТО", - повідомляють в прес-службі 44-ї бригади, пишуть Патріоти України.

Богдан родом з міста Теребовля на Тернопільщині. Був наймолодшим у багатодітній сім'ї.

"Це був надзвичайно швидкий хлопець, Всюди його було повно. По-дитячому непосидючий. Але й не за роками справедливий…", - пригадують ті, хто його знав.

На сторінці Богдана у соцмережах жартівливо-серйозний статус про те, що найкраща жилетка – це бронежилетка. І час, коли хлопець востаннє заходив туди – 22:43 21 травня. За кілька годин до загибелі.

Вдома залишилися батьки, двоє сестер та брат.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Відома ведуча та співачка розповіла, як жила разом зі Святославом Вакарчуком

п’ятниця, 19 квітень 2024, 13:05

Українська співачка і радіоведуча Соня Сотник поділилася, з ким з шоубізнесу у неї склалися чудові стосунки. В інтерв'ю для YouTube-проєкту ТСН.ua "Наодинці" радіоведуча пригадала, як на початку кар'єри Святослав Вакарчук і гурт "Океан Ельзи" ділили з ...

"Це не Patriot": Військовий експерт розповів, чим українці могли збити бомбардувальник Ту-22М3

п’ятниця, 19 квітень 2024, 12:56

Військовий експерт Defense Express Іван Киричевський заявив, що Сили оборони Україні могли збити російський літак Ту-22М3 власноруч розробленою системи протиповітряної оборони, передають Патріоти України. "Якби не було офіційних підтверджень, я б сказа...