На Донеччині у зоні АТО сталася перестрілка під час затримання контрабанди, є поранені

Інцидент відбувся між Тельмановим і Гранітним. В одного з бійців - серйозне поранення в нижню щелепу.

Ілюстрація:antikor.com.uaМіж населеними пунктами Гранітне і Тельманове на Донеччині бійці 30-ї бригади ЗСУ спробували перешкодити перевезенню контрабандного вантажу. В результаті сталася перестрілка, є поранені. Про це написав у своєму Fаcebook журналіст Олексій Бобровников, інформують Патріоти України.

"Между Тельмановым и Гранитным только что была перестрелка из-за контрабанды. Бойцы 30й бригады остановили груз из трех бусов на точке их перегруза. В ответ из засады кто-то открыл огонь. Один раненный в 30тке - попало калибром 5.45 в нижнюю челюсть", - повідомив журналіст.

За його словами, поранення у бійця досить серйозне і небезпечне. Відомості про перестрілку Бобровников отримав безпосереднього від одного з військовослужбовців, які брали участь у затриманні вантажу.

За його словами, хто саме відкривав вогонь - сепаратисти чи українські військові, поки що не встановлено. Співрозмовник журналіста запевняє, що це була не випадкова перестрілка. Ті, хто організував перевантаження, "виставили свої секрети". У справі безліч білих плям і не з'ясованих деталей, про які Бобровніков обіцяє дізнатися пізніше.

"С комбригом 30тки пока не говорил. Комбриг там крепкий парень. Если кто-то из своих что-то адское вытворяет (был там однажды случай с убийством гражданки на почве ревности) - немедленно сдает в ВСП. Так что в адекватности и порядке сомневаться пока поводов не было", - запевняє журналіст.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Немає ніяких мудрих воєначальників, котрі знають, як воювати, - волонтерка Берлінська

неділя, 5 травень 2024, 0:30

"Якщо підсумувати мої основні висновки за вісім років війни, до повномасштабного, їх усього три. Поділюся з тими, у кого цей марафон почався два роки тому", - пише волонтерка Марія Берлінська у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України, та про...

Альтернативою Українській державі на наших теренах є лише російська, - Валерій Пекар

неділя, 5 травень 2024, 0:15

"Хто цього не зрозумів на 11 році війни, той вже, напевно, не зрозуміє", - пише викладач Києво-Могилянської академії Валерій Пекар на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:. "Є два досить поширені на наших терен...