"На "фабриці тролів" у РФ виробництву фейків проти України приділяється особлива увага. За прикладами далеко ходити не треба" - Ар'єв

Нардеп викрив російську пропаганду у черговій брехні про Україну.

"Фабрика тролів" у Санкт-Петербурзі. Фото:Голос Америки

Російське угруповання тролів приділяє особливу увагу продукування фейків про Україну та її керівництво. Про це написав народний депутат від БПП Володимир Ар'єв у своєму Facebook, інформують Патріоти України.

"Як працює російська фабрика тролів розкрито одним з її екс-працівників в інтерв'ю NBC News. Саме виробництву фейків проти України приділяється особлива увага. За прикладами далеко ходити не треба. Остання стаття з обливанням брудом і брехнею Марини Порошенко, розміщена на сайті в Люксембурзі, який крім назви Luxemburg Herald більше нічого не має, а передруковує лише чужі англомовні статті, втч, певно, і зі згаданого в матеріалі NBC будинку у Санкт-Петербурзі.

Те, що Росія розповсюджує брехню про Україну - не дивно. Огидно, що деякі українські опоненти Порошенка використовують ворожу пропаганду у власних аргументах. І саме на це передусім розраховує ворог - підірвати довіру, щоб вірили в будь-яку бездоказову нісенітницю на кшалт опублікованої, а значить посіяти ненависть і ворожнечу.

Фабрика російських фейкових новин продовжує свою роботу - а нам треба протидіяти інформаційній складовій гібридної війни проти України", - зазначив Ар'єв.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

60 дронів атакували НПЗ та аеродроми. Снєгирьов: Там критична ситуація, - Снєгирьов

понеділок, 29 квітень 2024, 1:45

Росіяни успішно відбили нічну атаку безпілотників. Але це лише у повідомленнях офіційних джерел. Реальність трохи інша – в результаті атаки постраждали нафтопереробні заводи, бітумний завод і військовий аеродром. Детальніше про успішну атаку дронів роз...