На гальмах не спустять: Експерт пояснив, чому Великобританія зробить все, щоб "бити" по Росії в будь-якій частині світу

Великобританія укладає з Україною оборонний пакт, який дозволить активізувати роботу з навчання українських військових, особливо спецназу і допомогу у становленні та розвитку української армії.

Міністр оборони Великобританії Майкл Феллон. Фото:http://www.telegraph.co.uk/Великобританія показує Росії, що не збирається спускати їй вбивство Литвиненка і буде робити будь-які дії, щоб досадити Росії в будь-якій частині світу. Про це пише на своїй сторінці у Facebook Solomon Mann, зазначають Патріоти України.

"Уряд Її Величності укладає з Україною оборонний пакт, який дозволить активізувати роботу з навчання українських військових, особливо спецназу і допомогу у становленні і розвитку української армії.

Причому це не намір, а практично доконаний факт. Така угода нарешті пов'язує європейську країну і члена НАТО реальним пактом з Україною і повністю дезавуює можливість російського вторгнення.

Звичайно Росія буде продовжувати докучати Україні на кордонах, але це вже зовсім інший рівень загрози і він терпимий для будь-якої держави десятиліттями, як його терпить вже 70 років Ізраїль.

Вітаю Україну і сподіваюся що вона не упустить знову цього авансу як в 2006, коли такий же самий договір, укладений між Україною та Великобританією був порушений Україною і розірваний." - підсумував експерт.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...