На кого б не робив ставку Кремль, на виборах в Україні Путіна чекатиме провал, - експерт

Насправді сценаріїв щодо України у Кремля не так вже й багато, і якоюсь різноманітністю і оригінальністю вони не відзначаються.

Путін. Фото: Корреспондент.net Зовсім скоро в Україні пройдуть президентські, а потім парламентські вибори. Звичайно, за ними уважно стежить Росія, у якої чимало своїх інтересів в Україні. Таку точку зору висловив російський економіст, співробітник Інституту Катона (США), колишній радник Володимира Путіна Андрій Ілларіонов, передають Патріоти України.

Насправді сценаріїв щодо України у Кремля не так вже й багато, і якоюсь різноманітністю і оригінальністю вони не відзначаються. "Для Путіна ідеальним варіантом стало б проведення свого кандидата на пост президента України. Але в сьогоднішній ситуації це неможливо, які б дії в минулому не вчиняли ті чи інші кандидати в президенти України. Проведення проросійської, точніше прокремлівської політики в сьогоднішній Україні неможливо, перемога прокремлівського кандидата на українських президентських виборах абсолютно нереалістична", - підкреслив він.

Ілларіонов зазначає, що деякі з прокремлівських кандидатів, на яких серед іншого робить ставку Москва, потраплять в новий склад Верховної Ради - але цей факт виявиться скоріше символічним, оскільки ця група буде відносно нечисленною і не зможе здійснювати істотного впливу на формування зовнішнього і внутрішньополітичного порядку України.

Тому, резюмує Ілларіонов, Росія буде продовжувати свою дискредитаційну лінію на адресу України. "До того часу мета Путіна буде полягати в тому, щоб продовжувати намагатися дискредитувати Україну в очах і самих українців, і росіян, і навколишнього світу, демонструючи і реальні та вигадані приклади безвідповідальності, корупції, нестабільності, підриву безпеки. Ця стратегічна лінія поведінки збережеться", - пише він.

Джерело: Главред
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Скорбота має бути в душі, а не в Instagram": Пугачова вперше висловилася про теракт у "Крокус Сіті Хол"

четвер, 28 березень 2024, 19:40

Російська знаменитість Алла Пугачова через майже тиждень висловилася про теракт у "Крокус Сіті Хол". На своїй сторінці в Instagram вона опублікувала пост, у якому написала, що не буде виставляти свої емоції з цього приводу в соціальних мережах, передаю...

"Мене вражає, як багато дорослих українців починають вживати дитячу лексику, реагуючи на небажання Польщі бути втягнутою у війну", - Фурса

четвер, 28 березень 2024, 16:50

"Мене вражає, як багато дорослих українців починають вживати дитячу лексику, реагуючи на небажання Польщі бути втягнутою у війну", - пише у своєму блозі Сергій Фурса, передають Патріоти України, і продовжує:. "Абсолютно природне небажання. Яке розум...