На Київщині малолітні покидьки побили та згвалтували хлопчика-інваліда

Троє підлітків піддавали 10 - річного хлопчика з Іванкова нелюдським знущанням.

"Патріоти України", посилаючись на FB - сторінку голови Київської ОДА Олександра Горгана, повідомляють про нові деталі резонансного побиття трьома підлітками під Києвом, в Іванкові, 10- річного хлопчика.

"З'ясувалися нові деталі цього нелюдського вчинку. У неділю, 9 квітня, в Іванкові три підлітки познущались над 10-річним хлопчиком. Його жорстоко били кілька годин поспіль, катували, кидали в холодну воду, змушували їсти фекалії і лизати сечу. Незаперечні докази дають підстави стверджувати, що група підлітків гвалтувала дитину палицею, - стверджує Горган. - За підсумками наради, на якій був присутній уповноважений Президента з прав дитини Микола Кулеба, начальник ГУ Нацполіції області, голова Іванківської райдержадміністрації зі своїми підлеглими, я дав доручення провести службове розслідування за всіма напрямками. Зокрема, щодо бездіяльності голови Іванківської РДА, який мав координувати роботу поліції району та інших служб району, але не зробив цього. Службове розслідування розпочато також щодо працівників поліції. Внутрішнє розслідування проводить Головне управління Національної поліції Київської області"

Опублікував: Андрій Коваленко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

На цьому тижні ми могли спостерігати одну з найкрасивіших пожеж у ворога, - Тарас Загородній

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:30

"Фраза-мем «Мені подобається, як воно горить», за останній рік для українців набула нового змісту. Дивишся ранком відео з Росії – і справді подобається, і дійсно красиво горить!" - пише політолог та економіст Тарас Загородній на своїй сторінці у соцмер...

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо", - Ян Валетов

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:15

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо. Хотели этого нам? Делали? Откушайте, недорогие соседи! Не обессудьте! Пять-шесть российских европейских областей - это несколько миллионов человек, к которым в...