На Одещині двоє безхатьків до смерті забили 19-річного хлопця (відео)

Поліція впродовж доби затримала злочинців, які одразу визнали свою вину.

Ілюстрація. Фото: ЗМІ

В Одеській області в селі Любомирка Подільського району двоє бездомних до смерті побили палицями 19-річного хлопця і кинули на узбіччі, повідомляють Патріоти України із посиланням на прес-службу обласної поліції.

Тіло молодого чоловіка зі слідами насильницької смерті було виявлено місцевими жителями Любомирки. Будь-яких документів або речей при ньому не було.

"Протягом доби поліцейські встановили особу загиблого. Ним виявився 19-річний житель м. Подольськ, який дві доби не виходив на зв'язок з родичами. За даним фактом було відкрито кримінальне провадження. Прийнявши комплекс оперативно-розшукових заходів, поліцейські затримали двох громадян, причетних до скоєння цього злочину", - йдеться в повідомленні.

Правоохоронці встановили, що вночі у одного з розважальних закладів стався словесний конфлікт між затриманими та відвідувачами бару. Щоб уникнути бійки, хлопці вийшли на вулицю і попрямували до найближчого села. Весь цей час за ними йшов молодий чоловік.

Як повідомляється, вирішивши, що хлопець переслідує їх, щоб продовжити з'ясовувати стосунки, молоді люди побили його дерев'яними палицями недалеко від автобусної зупинки. А коли хлопець перестав подавати ознаки життя, кинули тіло подалі від дороги в сніг. Зловмисники забрали у потерпілого мобільний телефон, планшет і зарядний пристрій, після чого поїхали в Одесу.


Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Безбожний сатана і вбивця: Румунський священик вразив відвертою промовою на адресу Путіна (відео)

неділя, 5 травень 2024, 23:28

Румунський священник під час святкової літургії на Великдень назвав Володимира Путіна безбожним сатаною. Відеоролик у своєму Telegram оприлюднив журналіст Костянтин Андріюк, передають Патріоти України. За його словами, священослужитель не підбирав слів...

"Нема в цьому нічого хорошого": Радник мера Маріуполя - про будівництво росіянами залізниці через окуповані території

неділя, 5 травень 2024, 23:18

Росіяни від 2023 року будують нову гілку залізниці, яка з'єднає російський Ростов-на-Дону з Кримом через окуповані українські території. Яку загрозу для України несе ця залізниця, розповів радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко, передають Па...