"На прямі російсько-українські переговори Кремль не піде" - російський журналіст пояснив, чому Путін ніколи не помириться з Україною

Для Путіна неприйнятно визнати сам факт того, що Україна - рівний партнер по переговорах і, більш того, ворожий партнер.

Путін не може змиритися з думкою, що Україна - рівний партнер по переговорах. Ілюстрація:uareview.comРосійський журналіст і публіцист Леонід Радзіховський пояснив, чому Кремль не зацікавлений у налагодженні відносин з Україною. Про це він розповів в інтерв'ю Апострофу, передають Патріоти України.

За словами журналіста, в доповіді Центру стратегічних розробок (ЦСР), який очолює екс-міністр фінансів РФ Олексій Кудрін, чітко вказано, що Україна втрачена для Росії.

"Договір з Заходом про долю України - абсолютна маячня. Скільки не говори з Заходом, ні про що ти про Україну не домовишся. Єдиний спосіб налагодити відносини з Україною - прямі російсько-українські переговори, на що РФ ніколи не піде. Принаймні, при Путіні", - зазначив він.

Радзіховський додав, що такий варіант не підходить Москві, оскільки вона продовжує стверджувати, що не бере участі в війні на Донбасі. Крім того, для Путіна неприйнятно визнати сам факт того, що Україна - рівний партнер по переговорах і, більш того, ворожий партнер.

"Визнання цього факту означає визнання краху всієї путінської політики в Україні. Визнання факту, що вся путінська політика звелася до того, що він сам своїми руками з величезною енергією і величезною силою відштовхнув Україну якомога далі - завершив справу Бандери, Мазепи, Петлюри та інших українських героїв", - сказав він.

Журналіст підкреслив, що на прямі переговори з Україною Путін ніколи не піде. Це пов'язано з двома "аксіомами". Перша - це те, що в російській дипломатії Україну не вважають повноцінною державою, друга - фейк про те, що Захід дотримується такої ж думки.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Захід роками дурив Україну, тож поділяє з Путіним провину за війну, - колишній соратник Рейгана

п’ятниця, 19 квітень 2024, 22:02

Західні лідери роками дурили українців, обіцяючи вступ в НАТО. Провина за нинішню війну в Україні частково лежить на країнах Заходу. Про це в авторській статті для журналу The American Conservative написав колишній спеціальний помічник президента США Р...

Арестович зробив похмурий прогноз щодо ситуації зі світлом

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:40

Колишній радник Офісу президента та військовий експерт Олексій Арестович зробив прогноз щодо можливих віялових відключень світла. Про це він написав у Telegram, передають Патріоти України. "Взимку, якщо ми не встигнемо нічого зробити до цього моменту, ...