На Росії гонорово заявили, що санкції їх не зламають

​Підписання закону про антиросійські санкції президентом США Дональдом Трампом де-факто нічого не змінює, оскільки документ і так був би реалізований, заявив прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков.

"Це не новина. Справа у тому, що був прийнятий законопроект і з підписом або без підпису президента (США) він би ставав законом автоматом. Тобто де-факто це нічого не змінює», - сказав Пєсков, повідомляють Патріоти України.

Говорячи про можливість заходів у відповідь, прес-секретар нагадав, що вони «вже прийняті». У свою чергу, постійний представник Росії при ООН Василь Небензя зазначив, що Росію не можна «зламати» санкціями.

«Вони повинні добре знати, що ми не зігнемося і не зламаємося», - наводить слова Небензі агентство Рейтер. Нагадаємо, сьогодні президент США Дональд Трамп підписав нові санкції проти Росії. Президент України Петро Порошенко зазначив, що санкції ввели, «як і домовлялися». Пізніше президент США виступив із заявою і прокоментував дане рішення.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Попереду неймовірне приниження Путіна: Експерт назвав очікувану дату знищення Кримського мосту

неділя, 5 травень 2024, 9:28

Про те, що одному з головних символів звитяги кремлівського тирана наближається кінець, натякають не лише військові, палка на сенсації преса, а й навіть стримані зазвичай дипломати. Ветеран російсько-української війни майор запасу НГУ Олексій Гетьман в...

Народні прикмети на 5 травня. З'їжте сирої цибулі. Кому не можна стригти волосся і нігті

неділя, 5 травень 2024, 7:05

Православна церква України вшановує пам'ять великомучениці Ірини та ікони Богоматері "Невипивана чаша". За старим стилем у свято сьогодні вшановують євангеліста Луку, одного з 70 апостолів, учня апостола Павла. . 5 травня наші предки займалися посівам...