На Росії знесли будинок, поки господарі були у від'їзді (відео)

За словами постраждалих, в знищенні житла винна компанія, що займається будівництвом нової будівлі навпроти.

Сім'я з Волгограда залишилася без будинку. Житло знесли, поки господарі знаходилися в гостях у своїх батьків, - передають Патріоти України з посиланням на місцеві ЗМІ.

Будинок, в якому проживали дружина, чоловік і діти (один з них з інвалідністю), був знесений дочиста, волгоградці залишилися також без особистих речей та документів. Про те, що будівлі більше немає, Людмила Скворцова дізналася від сусідки, коли почула привітання з новосіллям. Та подумала, що вони переїхали.

Потерпілі не відразу повірили і сприйняли слова сусідки як жарт. Але в ній виявилася правда, і далеко не доля.

- Цей будинок 1947 року побудови. Після війни люди самі його збудували, проте він так до сих пір ніде і не врахований. Ми всі, в тому числі і дитина - інвалід з народження, тут прописані, - сказала Скорцова.

За її словами, всі комунальні платежі були вчасно сплачені і про те, що в будинку жила сім'я, знали всі. Вона вважає, що в знесенні житла винна компанія, яка займається будівництвом нового будинку навпроти. Представники забудовника пропонували їм з'їхати, але про знесення ніхто не попереджав.

Вони подали заяву в поліцію, слідче управління і районну прокуратуру.
Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Точаться запеклі бої: Окупанти можуть взяти Часів Яр у лещата, на фронті серйозні загрози, - експерти

понеділок, 29 квітень 2024, 5:58

Аналітики Інституту вивчення війни повідомили, що російські сили продовжують наступальні операції в районі Часового Яру Донецької області. Ворог може спробувати обійти місто й створити умови для оперативного оточення, передають Патріоти України. У ново...

Підривають ППО: ЗСУ готують “подарунок” на інавгурацію Путіна, - Снєгирьов

понеділок, 29 квітень 2024, 4:15

Краснодарський край Росії у ніч проти 27 квітня атакували безпілотники. Попередньо, удари було завдано по НПЗ "Словʼянськ-ЕКО", бітумному заводу, Ільському НПЗ і низці інших об'єктів. Після атаки на деяких об'єктах виникла пожежа. Також повідомляється ...